Måndagsmorgon

Måndagen började med en kanelbagel med cream cheese, paprika och bacon. Hela spektaklet gick på cirkus 350 kalorier och trots att det var rätt så mättande så kändes det inte värt det. Jag funderar på om jag ska testa periodisk fasta ett tag – dvs äta mellan klockan 12 och 8pm och ingenting före eller efter det. Då slipper jag äta frukost när jag inte är särskilt hungrig och kan spendera frukostkalorierna på lunchen istället, varm mat är så mycket godare än frukostmat tycker jag. Hur äter ni om dagarna? Äter ni de tre måltider och två mellanmål som är rekommenderat?

Conor has the same dream every night, ever since his mother first fell ill, ever since she started the treatments that don’t quite seem to be working. But tonight is different. Tonight, when he wakes, there’s a visitor at his window. It’s ancient, elemental, a force of nature. And it wants the most dangerous thing of all from Conor. It wants the truth. Patrick Ness takes the final idea of the late, award-winning writer Siobhan Dowd and weaves an extraordinary and heartbreaking tale of mischief, healing and above all, the courage it takes to survive.

Ett litet projekt som jag startade i slutet på maj är att istället för att belöna mej själv med nåt gott till fredagsmyset så har jag satt ihop en önskelista med böcker som jag får köpa en i taget när jag når specifika mål. I torsdags så nådde jag ett delmål med träningen och klickade hem A Monster Calls. Jag har haft den på min önskelista sen den kom ut, jag tror att det är planerat att det ska göras film av den också inom en snar framtid, så jag ville bocka av den först. Så fort det är soligt en hel förmiddag så tänker jag sitta ute i trädgården med te och bok och njuta av att det känns så lugnt i själen här. Har någon av er läst Patrick Ness’ böcker innan?

Egentligen så hade jag tänkt  att skriva ett inlägg om den första veckan men det känns som att mitt liv bara är roligt för mej, liksom inte ett dugg intressant för andra att följa. Så jag hoppar det den här gången och istället får jag öva på att uppdatera i realtid. Hoppas att ni får en fin solig vecka. ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply clara Toll 13/06/2017 at 10:52

  Så smart att ha en boklista som belöning istället för mat! I like it 🙂

  • Reply Daniella Chanelle 13/06/2017 at 13:25

   Jag gillar idén med! Plus köper jag inte skitmat för pengarna utan lägger på böcker istället så blir ju boken i princip gratis iom att jag hade “ätit upp” pengarna annars. Om du fattar vad jag menar haha. <3

 • Reply Linnea | (Chick)peas & Understanding 13/06/2017 at 19:25

  Har inte läst något av Patrick Ness men vad spännande den där lät! Får söka upp om den finns som ljudbok, plöjer genom Harry Potter nu läst av Stephen Fry- så mysigt <3

  • Reply Daniella Chanelle 14/06/2017 at 07:04

   Åh jag älskar dom, lätt bästa uppläsaren av alla versioner som gjorts. Borde lägga in dom i min iPod nu som promenadmaterial när jag tänker efter. Har du läst alla HP innan eller blir det första gången du “läser” böckerna? <3

 • Reply Tessy 13/06/2017 at 20:31

  Dani! Skulle du vara på att guida en svensk tjej lite genom england? Var i London förra året och älskade det men skulle gärna upptäcka mer av landet.
  Jag är nyfiken, glad men ganska blyg ibland. Hör gärna av dig (skriver min mail i komentaren).

  • Reply Daniella Chanelle 13/06/2017 at 21:52

   Men gud vad kul, ja absolut! Jag har ju inte rest runt så mkt (Skottland, södra England och lite runtom Yorkshire) men tipsar om det jag kan! Mejlar dej i morgon, ligger i sängen redan. Xx

  • Reply Daniella Chanelle 16/06/2017 at 11:36

   Jag har mejlat dej till adressen du angav – säker på att det var rätt? X

 • Reply ljuva julia 14/06/2017 at 08:15

  Jag äter när jag är hungrig, men det funkar inte så bra just nu eftersom jag är hungrig alldeles för ofta. Men i vanliga fall, innan medicinering och p-staven, åt jag nog… frukost, mellanmål, middag, mellanmål. Fyra gånger per dag.

  • Reply Daniella Chanelle 14/06/2017 at 10:24

   Hoppas att det blir lättare för dej snart <3 Är det lättare för dej att äta nu när det är fint väder ute? Har ätit nästan ett halvkilo melon idag haha <3

 • Reply december 14/06/2017 at 17:40

  den finns redan som film. <3

  • Reply Daniella Chanelle 15/06/2017 at 09:28

   Åhhh så den har kommit ut redan?? Då får jag skynda mej att läsa!

 • Reply Sky 14/06/2017 at 19:29

  ❤️❤️Kram

  • Reply Daniella Chanelle 15/06/2017 at 09:28

   kram <3

  Leave a Reply