Smoothie Bonzana

Jag hittade denna bilden idag på pinterest och jag ville dela med mej av den i bloggen då jag är sugen på att testa alla dessa smoothie recepten mer eller mindre. Jag behöver gå ner 16 kilo innan jag kan börja med extra protein men jag hoppas på att jag når den nedgången lagom till nyårsafton. Om ni testar någon av dessa får ni gärna berätta vad ni tyckte, själv är jag mest sugen på Orange Creamsicle och Mocha Banana Wake-up Call.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Bablofil 15/06/2017 at 06:34

  Thanks, great article.

 • Reply paralyserad 15/06/2017 at 13:26

  Varför behöver du gå ner mer för att öka proteinintaget? 🙂

  • Reply Daniella Chanelle 15/06/2017 at 17:39

   För jag vill ännu inte ersätta riktig mat med smoothies och just nu får jag tilräckligt med protein från kött osv, går över till mer veganskt successivt och då kommer tillsatt protein behövas 😊

 • Reply matilda 15/06/2017 at 21:04

  asså fick inspo av detta och ringde min mamma och ba “hej, kan jag få tillbaka min mixer nu?” – inser dock att jag inte har en aning om vart i mitt lilla kök som den ska få plats sen?!

  • Reply Daniella Chanelle 16/06/2017 at 08:35

   Funkar ju alldeles utmärkt utan proteinpulvret med, känns som det blir milkshakes då istället 😀 ska testa alla nu i sommar och ge poäng haha. Sommargoals

  Leave a Reply