Fri-YAY!

Åh, ännu en gång är det fredag och i morgon går jag in i min tredje vecka här i Catterick. Solen verkar ha bestämt sej för att stanna och jag brände mej faktiskt lite igår på ryggen. 🙈

Eftersom det är fint väder och jag har slutat jobbet för veckan så gjorde jag en sallad och hällde upp ett stort glas vin att njuta av tillsammans med A Monster Calls som jag har kommit några kapitel in i nu. Den är galet fin, ibland måste jag lägga ner den och läsa något annat eftersom den är rätt mörk men jag ser så fram emot att kolla på filmen som baserats på boken sedan.

Jag har inga planer för helgen mer än att jag vill vara hemma och ta det lugnt. Mensen är på ingång och det känns verkligen på humöret. Jag måste köpa ett par hörlurar så att jag kan gå ut på mina timslånga promenader igen, det finns nog så mycket att utforska här uppe om jag bara hittar motivationen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply paralyserad 18/06/2017 at 11:46

  Tips! Jag köpte ett par Bluetooth hörlurar från ebay för 100 kr. De är grymt bra tycker jag (får se hur länge de håller dock). Och de skickades från Tyskland så det var snabb leverans!

  • Reply Daniella Chanelle 18/06/2017 at 12:06

   Oh, har du länk? jag har kikat runt på ebay efter nåt bra och har ändå tid att vänta, en-punds-lurar från Primark håller ändå en vecka eller två. Xx

 • Reply Naomi 23/06/2017 at 18:36

  Hehe. jag har p-stav insatt så jag får aldrig min mens. Har inte haft mens på hmm, år. Btw, vill du kanske skaffa preventivmedel eller något? Tänkte på dina andra inlägg där du var rädd för graviditet. Jag har p-stav och tycker än så länge att det har funkat väldigt bra.

  Fin blogg.

  /Naomi

  • Reply Daniella Chanelle 24/06/2017 at 08:23

   Det finns en övre BMI-gräns för att få ha preventivmedel. Jag vet inte exakt vad den ligger på i Sverige, men jag gissar på runt BMI 28-32 kanske? Här är den 30, sist jag ville skaffa stav iallafall. Det är för att det är en massiv ökad risk för tex blodproppar när man är överviktig och har preventivmedel. Och jag gör hellre en abort än får en blodpropp i nuläget känner jag. <3 Men när jag gått ner tillräckligt mycket i vikt så är en p-stav det första jag tänker skaffa, kram!

  Leave a Reply