You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Karin 17/06/2017 at 20:01

    Eftersom du har kläder i 16-18 som passar dig är de kläder du köpte i storlek 20 felsydda. Det händer mig hela tiden. Jag har många kläder som är väldigt skumma i storlekarna. De enda tips som jag vet fungerar angående viktnedgång är barnmat och Allévo men vet ej om Allévo finns i England :/ Ett varningens finger, med tanke på att du jobbar, är att barnmat gör att det känns som om att jag ska svimma efter ett tag (och dessutom ett extremt sötsug) så drick vääldigt mycket vatten. Styrkekram <3

    • Reply Daniella Chanelle 17/06/2017 at 21:42

      Fast det är samma märke, Primarks egna. Det är shorts, jeans, klänningar, linnen, tröjor, leggings osv. Jag har gått upp i vikt för att jag har varit oförsiktig med mat och alkohol och inte gymmat de senaste tre veckorna, dvs mitt egna fel. Jag är arg på mej själv, inte Primark. Xx

    Leave a Reply