Sen mens och veckans mål.

Jag har känt mej så skum de senaste dagarna, det har varit en blandning av noll energi och två sekunder från att gråta som ett panikslaget barn vilken sekund som helst. Jag har varit SÅ himla känslig och velat vara inlåst i ett rum med bara min tv och mängder med filtar och kuddar. Jag insåg att jag inte har haft mens på ett bra tag och nu istället för att bara känna mej ful och fet så behöver jag oroa mej för att vara gravid också, vilken fantastiskt boost till supermegaångesten som redan finns. Jag och Joe har haft oskyddat sex i flera månader efter att vi båda kollade oss för könssjukdomar, jag har aldrig ens tänkt på att jag kan bli gravid igen eftersom jag fick missfall 2012 och sedan hade jag och mitt ex oskyddat sex nästan dagligen i över ett år utan att någonting skedde, så jag har liksom ställt in mej på att jag aldrig kommer kunna få barn eftersom alla gånger jag varit gravid och velat behålla barnet så har det lett till missfall. Jag är verkligen inte i en plats i livet där jag vill ha barn just nu. Men jag antar att ångesten är något bra, förutom att jag vill självskada såklart då för jag skulle verkligen inte klara av ännu en oplanerad graviditet. Men liksom en påminnelse om att be honom köpa kondomer på vägen nästa gång.

Målen den här veckan är att ta passfoton, promenera en timme om dagen måndag-fredag och inte äta chips. Kanske ett löjligt mål men salt+vinägerchips är fan livet. 🙁 Ikväll ska jag och Rachael gå ut på restaurang med barnen för barn äter för £1 på måndagar och ingen av oss orkar laga mat haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply paralyserad 19/06/2017 at 13:23

    Håller tummarna för att det bara är vanlig försenad mens. Kram 💙

    • Reply Daniella Chanelle 19/06/2017 at 14:23

      Jag hoppas det, en flytt borde väl kunna räknas in till tillräcklig stress för att kroppens funktioner såsom mens kan senareläggas. <3 Försöker förstå det nu, finns mkt på google om sånt men inga källor till riktiga forskningar. Litar inte på UMO när de har noll länkar till källor haha... Du som pluggar till sjuksköterska, vet du hur många gånger man kan göra abort innan det är kört for good att bli gravid? <3

    Leave a Reply