you get so used to being sad you never try to be glad

24/07/2017

Hejsan allihopa. <3

Förlåt att jag inte har uppdaterat på hela veckan, jag har inte riktigt haft något intressant att skriva om och så har jag varit så himla trött när jag har kommit hem från jobbet på kvällarna. I måndags hade jag min kassautbildning och på kvällen så åkte jag hem till Navid och kollade på säsongsstarten av Game of Thrones, tisdag spenderade jag i stan med min lillebror, vi åt kinamat och promenerade runt halva staden och fångade Pokémon. På onsdagen tog jag det lugnt och jag låg mest och läste största delen av dagen, torsdagen började tidigt tidigt tidigt med plockutbildning på stooora Ica Maxi och i fredags så jobbade jag ute på Friggagatan. Roligare än så kommer nog inte mina veckor att bli framöver. Men det är okej. Jag är skitglad över att ha blivit anställd även om det bara är 22h i veckan, det är bättre än att behöva gå på soc eller arbetsförmedlingen.

När jag kom hem vid tvåtiden i fredags så satte jag mej ner och skrev nästan färdigt Johannas brev, det finns så himla mycket jag vill skriva till henne och berätta om, jag tycker faktiskt hellre om att skriva brev framför att ringa nuförtiden. Och jag skriver hellre till Johanna eller någon av mina andra brevvänner framför att blogga nuförtiden. När jag postar ett brev så vet jag iallafall att någon läser liksom.

Lördagsförmiddagen var lugn och chill hemma, jag kollade någon timme på Twitch och sedan tog jag ett långt bad och på kvällen så åkte jag hem till Navid och vi kollade på anime och bara umgicks. Jag kände mej modig efter det långa badet så jag bestämde mej för att ha på mej ett midjekort linne i spets. Jag vet inte om jag kommer att våga bära det igen men jag kände mej rätt okey snygg ändå under kvällen haha.

Den senaste tiden har mitt mående varit så konstigt för jag känner att jag går ner i vikt men vågen ändras inte. Jag måste köpa en våg och ett måttband och börja mäta ordentligt och väga mej varje morgon. Kroppen ser mindre ut men vågen är samma och det gör mej galen. Det gör att jag ofta inte vågar klä mej som jag vill för jag är rädd för vad andra ska tycka och tänka. Men igår vågade jag. Och kände mej fin.

Dani vs ångesten, 1-0.

4 Comments

 • Reply Johanna E 25/07/2017 at 16:47

  Finaste!! Längtar efter att få ditt brev och sedan skriva ett åt dig med.

  • Reply Daniella Chanelle 25/07/2017 at 19:54

   Förlåt att det tar en miljon hundra år, har bara så mycket att skriva till dej. Fjorton sidor nu och jag är inte ens klar. <3

 • Reply Sofia Vähäjylkkä 25/07/2017 at 18:38

  HIMLA fin ju!

  • Reply Daniella Chanelle 25/07/2017 at 19:53

   Vad snäll du är, tack! <3

  Leave a Reply