Tvåhundratio.

25/07/2017

Jag började jobba 9.30am i morse och var hemma till lagom 4pm. Det blev mycket åkande idag men det blir så antar jag, när jag är ute i olika butiker. Idag var jag ute i Kortedala och Partille och jag satt nästan mer på kommunaltrafik än tid jag faktiskt jobbade. När det blir sådana dagar så är det gött att jag har betald restid till och från jobb. Jag kommer inte att skriva mycket om jobbet alls här i bloggen eftersom det kan vara det tråkigaste någonsin och jag gör samma saker varje dag, men det märks iallafall på stegräknaren vilka dagar som jag jobbar och inte jobbar haha!

Jag hade ett mindre sammabrott i går kväll, comedown och ångest och shit på samma gång. Jag har minskat över 30 cm i midjan det senaste året men vågen har knappt ändrats alls och i mitt huvud blir det automatiskt att jag är kass och jag blir en gnällig tonåring som känner sej helt värdelös och hatar världen ungefär. Men jag skrev till en fin vän till mej och efter att jag hade pratat klart med honom och klockan hade blivit långt efter midnatt så kände jag mej 1. mycket bättre och 2. kände som att jag har en plan för årets resterande veckor. Problemet med mej är att jag är så förmorrat otålig och vill att all förändring ska se nu nu nu – det är jobbigt att tänka långsiktigt för det känns som att ingenting händer alls då. När det kommer till kalorier framöver så ska jag försöka att ligga mellan 1200-1500 kalorier om dagen och tänka på nuet, även om idag inte gör en märkbar skillnad i mitt liv så leder det till en förändring i morgon och dagen efter det.

Det blev varken gym eller promenad idag men jag nådde upp till dagens mängd steg och vädret har inte varit sådär jätteinbjudande heller, men 5,5 kilometer är samma oavsett om det är spring omkring på jobbet eller promenad med ljudbok i lurarna. Jag måste sluta sätta så orimliga krav på mej själv när det kommer till träning, jag måste se till fakta att jag väger 110 kilo och behöver gå ner så himla mycket i vikt innan jag kan sätta ordentliga mål med träningen. Jag måste ha en stabil grund att stå på liksom.

Hur är vädret där ni bor förresten? iPhone-appen påstår att det ska vara mulet och regna hela veckan men jag håller tummarna för motsatsen. Nu när jag bara jobbar 22h i veckan så har jag så mycket tid jag kan spendera kravlöst och jag insåg i går att sommaren typ i princip är slut snart ju och jag skulle så gärna vilja ta vara på det lilla som finns kvar.

PS.

Jag vill bara snabbt tipsa om min vikt-Instagram. Där kommer jag att publicera matfoton och träningssessioner istället för här på bloggen, jag tycker att det räcker med en sammanställning här så att det inte blir så himla många matfoton att scrolla förbi om man inte är intresserad av det. Min vanliga Instagram heter ju Vapenbroder men jag ville ha de två åtskilda åt. Slut på tips. DS.

3 Comments

 • Reply icaibloggen 26/07/2017 at 01:13

  Sv; Vilken fin hyllning!! <3

  Jobbigt kring detta med vikten, dem räknar mest på omkrets än vad vågen visar. Men har du något stöd av någon kring detta? <3

  • Reply Daniella Chanelle 26/07/2017 at 21:45

   Nej inte direkt, men jag tror inte att jag behöver stöd heller. Det är inte alls lika jobbigt som förut, jag känner mej mest som en whiney bitch när det är jobbigt. Jag vill inte lägga över det på någon annan. <3

 • Reply Sofia 26/07/2017 at 13:29

  30cm är ju helt sjukt bra!

 • Leave a Reply