i en tid då inget hände i en stad som alltid sov

27/07/2017

Jag är ledig på torsdagar hela sommaren och det var så skönt att få sova ut i morse, jag vaknade av alarmet vid 7:30 men sov vidare till 10:40. Nu har klockan hunnit bli halv fyra och jag har bara kollat på Orange is the new Black och ätit upp den tillåtna kalorimängden för dagen. Jag läser och kommenterar ikapp på Bloglovin men det känns som att många av mina favoritbloggar inte uppdaterar nuförtiden eller så är det någonting fel med Bloglovins inläsningsmekanismer.  Nåja, det är sommar ännu och man ska väl inte sitta alltför mycket framför datorn. Jag kanske borde markera allting som läst, det är ändå upp till fjorton dagar gamla inlägg som är olästa.

Jag har planerat en åtta kilometer promenad idag, men det är helt omöjligt att ta mej upp ur sängen och klä på mej träningskläder. Det är varmt och kvavt utomhus och egentligen så behöver jag inte gå ut och gå för jag ligger “bara” på 1290 kalorier in, men jag har också satt ett mål att röra på mej 65oo steg om dagen, även om det är promenader mellan toaletten och soffan eller steg jag tar på jobbet. Jag har ingen tid att uppnå när det kommer till promenader eller löpning, om det blir det 3 kilometer i timmen eller 5 km springtur utan längre stopp spelar det ingen roll bara jag rör på mej på något vis. Om ni förstår vad jag menar? Jag vill inte sätta någon onödig press på mej själv.

1 Comment

  • Reply icaibloggen 27/07/2017 at 17:45

    Sv: Okej, förstår dig! Finns om du ångrar dig! 🙂 Va rädd om dig!!

  • Leave a Reply