100 Pounds 100 Days

28/07/2017

Då jag väldigt gärna skulle vilja nå min målvikt i år så har jag satsat på att gå hard mode den här sensommaren och hösten. För att ni ska få mer insikt i mitt liv och min viktnedgång så har jag tänkt att köra 100 pounds 100 days-utmaningen under tiden som dagarna går fastän mitt mål då istället ska vara nått om 157 dagar, det vill säga på nyårsafton. Jag kommer att börja med utmaningarna på måndag, mest för att det är enklast för mej att börja på en måndag då utmaningarna pågår under en sjudagarsvecka och jag är alltid ledig söndagar från jobbet och då kan jag sätta mej ner och planera kommande veckas inlägg. Om någon av er skulle vilja hänga med på utmaningen så hade det varit jättekul, antingen kan ni skriva om det och ha frågorna varje dag på eran egen blogg och så länkar jag till era inlägg med samma fråga i slutet av mina inlägg, eller så kan ni svara på frågan under inlägget i kommentarsfältet. Jag hoppas att ni kommer tycka att detta är ett roligt tillskott i bloggen, det blir daglig uppdatering och förhoppningsvis får ni lära känna mej lite bättre under resans gång. ♡

Alla inlägg i denna utmaningen ligger i sin egna kategori så att de är lätta att hitta och finns även länkat till i huvudmenyn som sitter fastklistrat längst upp på bloggen och följer med oavsett var man klickar sej vidare.

Jag vet inte hur min höst kommer att bli i rolighets-skala i och med att jag satsar på att jobba så mycket som möjligt så att jag kan spara ihop pengar till möbler till min framtida lägenhet, så det kan hända att denna kategori blir dominerande i bloggen och att vissa inte kommer att gilla detta förstår jag då det blir mycket fokus på viktminskning, men i slutändan är det ändå menat att resultatet leder till ett hälsosammare och bättre liv för mej, inte att promota bantning i sej. Om någon känner sej triggad får ni absolut komma med konstruktiv kritik men jag ska göra mitt bästa för att hålla allting så neutralt och sakligt som möjligt.

5 Comments

 • Reply Sofia 28/07/2017 at 11:02

  Håller tummarna för att du lyckas! 🙂

  • Reply Daniella Chanelle 28/07/2017 at 11:04

   Tack! <3 Jag behöver all pepp jag kan få haha. Det jag kommer att göra den här hösten blir det slutgiltiga försöket att bli normalviktig och frisk.

 • Reply Linnea 28/07/2017 at 11:48

  Jag håller tummarna för dig och för att du ska lyckas!

 • Reply Skinnyone 28/07/2017 at 13:43

  Tänker du gå ner 100 lbs då fast på 157 dagar? 🙂 Det låter helt otroligt i sådana fall! Håller tummarna för dig, ska bli spännande att följa! ^^

  Ja tror inte ja kommer hänga på, skulle dock vara roligt att göra en 30 dagar blogg inläggs sak (jag och ord xD) fast viktnedgångs sak såsom de visar på den utmaningen 🙂 Men jag skulle antagligen bara glömma bort att posta varje dag haha 🙂

  Lycka till stay strong <3

  • Reply Daniella Chanelle 28/07/2017 at 15:16

   Att gå ner 100lbs, dvs 45 kg, är nog alldeles omöjligt men det är vad utmaningen heter så ville inte ändra det. Men 45 kg är precis vad jag behöver gå ner för att nå min absoluta målvikt så jag hoppas på det bästa haha! <3

  Leave a Reply