Trettiofem sjuttiofyra

29/07/2017

Jag jobbade sent på plocket igår, var inte hemma förrän 11.30pm. Att jag åt så mycket finns det ingen ursäkt för egentligen, all min energi tog slut runt 7pm och jag åt smörgåsar och ett glas dricka på rasten för att fylla upp energidepåerna igen. Vitt bröd är helvetets föda när det kommer till kalorier, mättar knappt men mängder med tomma kalorier.  Jag låg på runt 1250 innan rasten vid sju och sedan förstördes allt. Jag tänker inte ge mej själv nån skit för det dock, då resten av veckan har varit helt okej och faktiskt förvånansvärt bra för att vara mej. Inte en enda hetsätning, inget snacks på kvällarna och normala portioner. När jag får lön tänker jag köpa batterier till min våg så att jag kan se om jag gör några framsteg, även om det antagligen inte ändrats alls. Jag räknar detta som en tillåten cheat day och är back on track idag. ♡

Löjligt att dessa två fjuttiga mackor innehåller över 600 kalorier tack vare osten och brödet. Men nu vet jag iallafall att jag ska undvika bröd framöver för att hålla nere kalorierna, 600 hade jag hellre slösat på en god kryddig soppa med en skvätt grädde i, det hade liksom blivit en megaportion ändå haha.

4 Comments

 • Reply S 29/07/2017 at 11:27

  Du är så himla duktig! Grymt jobbat att du kommit så långt! 👊🏻💕

  • Reply Daniella Chanelle 29/07/2017 at 11:56

   Tack hjärtat <3

 • Reply ljuva julia 30/07/2017 at 18:41

  jag är sååååå svag för mackor, men alltså shit, hade ingen aning om hur smockfulla de är med kalorier… men jag äter oftast knäckebröd, det verkar vara mer “utspädda” kalorier i dem ;P

  • Reply Daniella Chanelle 31/07/2017 at 19:23

   Haha bröd är ju dödens död. Speciellt med smör och ost till D:

  Leave a Reply