Vecka ett, dag ett.

31/07/2017

Weekly challenge: Pick one unhealthy food or habit you have (eg. Artificial sweetener, chocolate, eating after 8pm, skipping breakfast) and aim to go 7 days without eating/doing it.

Day one: How tall are you, what do you currently weigh, and what do you hope to weigh after the 150 days? (Be realistic).

Mitt mål för den här veckan är att inte äta efter klockan sju på kvällarna. Ett av mina problem med bulimin och övervikten är att jag tenderar att äta om jag har tråkigt och på kvällarna så gör jag ofta ingenting eftersom jag är trött efter jobbet och då händer det att jag ligger framför datorn och kollar på någon anime och gör just det, äter. Så den här veckan ska jag fokusera på att ha ätit allt mitt dagliga intag innan klockan sju och dricka te om jag är sugen på något på kvällarna, är jag sugen på något sött kan jag ha honung i teét men inget i fast form. Jag vet inte hur det kommer att gå då jag vanligtvis äter middag vid åtta för att jag är hungrig så sent, men jag tänker att när jag kommer in i en rutin att gå upp tidigt, jobba hela dagen och komma hem vid fem, att jag kan få kroppen att vänja sej vid att äta middag då istället. Att äta middag tidigare kommer antagligen att hjälpa mej att sova bättre med, så det blir lite win-win situation om det fungerar.

När det kommer till mina ytliga attribut så är jag mellan 172-175 cm lång, det står 175 centimeter i mitt pass så jag antar att jag får utgå från det även om jag känner mej kortare. Jag vägde mej den 27e vid niotiden på kvällen, det vill säga i torsdags, och då visade vågen 109.5 kilo så jag har det satt som startvikt för den här utmaningen. Mitt mål efter dessa hundrafemtio dagar är att komma under 75 kilogram, men jag är nöjd med allting under 89,9 egentligen. Så mål: minus 34 kilo om jag får drömma. 

No Comments

Leave a Reply