Dag fyra.

03/08/2017

Day four: Do you work out? How many times a week?

Just nu så har jag inget träningsschema som jag följer. Jag jobbar ungefär tre dagar i veckan (22h) och de dagarna kommer jag upp i mellan 7000-10k steg genom att bara röra mej på jobbet, resterande dagar så försöker jag komma ut på promenader för att komma upp i dagliga 6500 steg.

Om ni har följt min blogg sedan årsskiftet så vet ni att jag spelade rugby innan och gymmade nästan dagligen när jag bodde i England och jag saknar det verkligen. I början på oktober så kommer jag att köpa ett årskort på Fitness24seven, de har ett 24/7-öppet gym nere i centrum där jag bor och då kommer jag att gå dit ungefär tre gånger i veckan och köra styrka medans cardio fortsätter att vara promenader och joggingturer och eventuellt simning om jag känner mej modig nog att bära baddräkt på offentlig plats. Jag vet att jag borde träna mer men min fokus nummer ett just nu är att få ordning på maten och när jag känner att den är någorlunda under kontroll så kommer jag att planera träningen bättre.

3 Comments

 • Reply Sandra Leone 03/08/2017 at 11:22

  Tror verkligen att det är superviktigt att få in vardagsmotion. Typ gå i trappor istället för att ta hissen osv.

 • Reply ljuva julia 03/08/2017 at 11:24

  Jag är också lite sugen på ett fymkort på fitness 24/7

  • Reply Daniella Chanelle 03/08/2017 at 15:50

   Ja, korten på F247 är giltiga på alla gym i hela Sverige så skulle jag hälsa på min bästis Ellen så kan jag gymma där uppe med 🙂 det är därför jag gillar det gymmet bäst.

  Leave a Reply