Dag fem.

04/08/2017

Day five: Is there any specific event you want to lose the weight for?

Egentligen så har jag inget datum som är extra viktigt för mej, många bloggare jag följer har till exempel bröllopsdagar som mål att nå målvikten på för att känna sej fantastiska i brudklänningen, jag har mer att jag skulle vilja börja det nya året med att inte känna dåligt om mej själv. Jag har mått dåligt så länge för hur jag ser ut och jag fyller 25 år nästa år och jag tänker att då får liksom allting vara bra, jag vill inte vara såpass vuxen och ätstörd längre. Jag vet att ätstörningar inte har någon övre åldersgräns men jag tänker att när jag är 25 så borde jag ha andra prioriteringar i livet än att gå ner i vikt. Jag förstår ju att det kommer ta lång tid att bli helt frisk och behålla en stadig vikt men 2018 är året då jag helst ser att all den här skiten är över.

No Comments

Leave a Reply