Värdelös på WordPress.

07/08/2017

Mina senaste inlägg har blivit alldeles kaos efter att jag skaffade mobilappen (för att kunna blogga när jag inte är hemma framför datorn också) och tydligen så vill inte appen koppla upp på servern utan wi-fi så inlägg jag har skrivit har försvunnit helt eller bara blivit sparade halvt, typ då jag var uppkopplad på wi-fi senast. Jag ber om ursäkt för detta och ska försöka fixa inläggen igen om jag orkar. Eller jag kommer snarare att publicera om dom så att det blir rätt från första början den här gången, men ja hehe.

Jag är alldeles slut efter veckan som var nu och speciellt helgen. Jag var ute med min moster i lördags och det blev alldeles för mycket alkohol och jag tror att jag har dragit på mej världens förkylning för jag torrhostar som en idiot och det verkar inte vilja gå över alls och ju mer jag hostar desto mera irriterad blir halsen. Comedowns och kassa immunförsvar är jäkla bitchar. Får man ens lov att skriva så på en publik blogg haha?

För att inte upprepa mej hundra gånger om i de inläggen jag ska fixa till nu så avslutar jag här, med två nya plugin jag har fixat tack vare SannaSannasRum. Det ena är att ni kan prenumerera på kommentarer, det vill säga att om ni ställer en fråga här och vill veta när ni har fått svar på kan ni bocka i ena rutan under kommentarsfältet, lämnar ni en email när ni skriver kommer ni då att få ett email skickat till er med mitt svar på kommentaren. Ni kan också välja att få ett mail varje gång jag publicerar ett inlägg om ni skulle vilja det, ni är ett gäng som följer mej via bloglovin just nu men alla har ju inte det tänker jag. Det andra pluginet är kanske mer roligt för er än mej, och det är en blogg-kalender inbyggt i WordPress. Det innebär att jag aldrig kommer att missa att svara på kommentarer eller skriva inlägg som jag har lovat att skriva, då den påminner mej dagligen om sådant samt ser till att det blir en daglig uppdatering på bloggen. Om jag förstår det rätt så kommer det att ge mej en bättre översikt av vad jag behöver skriva om och när jag behöver publicera det, till exempel så kan jag lägga in i kalendern att jag ska uppdatera med viktinlägg varje söndag och när söndag kommer så får ni faktiskt det utlovade inlägget, wiho!

Jag hoppas att ni allihopa får en bra kommande vecka, jag har  varit ledig idag men med fyra betalda grundlönstimmar. Jag blev dessutom klar med min grundkurs i livsmedelshygien så nu får jag jobba på riktigt i delikatessavdelningarna runt om i olika butiker! Jag är inbokad på ett pass i morgon mellan 12-18 och jag är så pepp. Är det inte sjukt hur ens livsinställning kan vända helt på bara ett par veckor? ♡

No Comments

Leave a Reply