Dag tio.

09/08/2017

Day ten: Do you eat breakfast? What do you usually have?

Jag är världens sämsta på att äta frukost. Sen jag började jobba har det mestandels blivit en frukt och kaffe, men nu har jag bara tre kronor på kontot så just nu blir det kaffe + kaffe istället och senare en frukt på frukostrasten på jobbet om jag jobbar mornar, annars en gratis banan ute i butiken innan passet börjar hehe. Jag måste bli bättre på att äta frukost men jag har inte hittat någonting som jag supergillar att äta på mornarna, vissa dagar går jag ju upp mellan 3:30-4:30 och andra dagar går jag inte upp förrän klockan 9 så det är jättesvårt att få en ostressad frukoststund. Jag funderar på om jag ska börja äta fruktsallad med grekisk yoghurt eller göra en smoothie av det och äta som frukost då jag måste äta mer frukt och grönt om dagarna generellt.

Vad äter ni helst till frukost, om ni äter på mornarna överhuvudtaget vill säga?

6 Comments

 • Reply Felicia 12/08/2017 at 12:49

  Jag älskar frukost. Äter oftast gröt, någon smörgås och såklart kaffe!

  • Reply Daniella Chanelle 13/08/2017 at 22:12

   Åh vad jag önskar att jag kunde tycka om gröt…

 • Reply c 13/08/2017 at 22:23

  har du prövat välling/frukostdryck? det kan man göra rätt kalorisnålt också, om man tar mindre mjölk i tillagningen tex – men tycker man blir riktigt mätt ändå 🙂 jag brukar ha gyllenmusts märke, tar 3 matskedar pulver + ca 1,5dl mjölk. sen drygar jag ut med vatten om jag vill ha den lösare. ca 200 kcal, supergott.

  • Reply Daniella Chanelle 13/08/2017 at 22:26

   Det är mera konsistensen på gröt jag har svårt för, det är liksom som blött uppsvällt papper. Jag äter nyponsoppa och krämer ibland till frukost, när det dricks ur glas så känns det som tur är inte lika hemskt. Men jag ska kolla upp vad frukost-dryckerna är för något, tack för tipset!

   • Reply c 14/08/2017 at 19:07

    frukostdryck är samma sak som välling!

    • Reply Daniella Chanelle 14/08/2017 at 19:52

     Jaha, då är jag med! 🙂

  Leave a Reply