ge mig nåt som tar mig någonstans

10/08/2017

Det är skönt att sova ut men fy vad jag hatar att sova länge. Jag somnade inte förrän väldigt väldigt sent igår, klockan måste ha varit närmare två. Alarmet gick i morse vid åtta men ändå lyckades jag försova mej enda till 10:30 för av någon anledning så gick inte huvudalarmet på. I iPhones så har man ju alarm som vanligt och sen ett bedtime-alarm och det är det som är mitt huvudalarm. Tur nog så vaknade jag i lagom tid för att inte försova mej och komma sent till Ica, jag hade hunnit sminka mej om jag pallat det, frukost äter jag på lunchrummet sen så det är inte världens katastrof att jag försov mej men jag känner mej ändå kass liksom. Jag hatar att vakna sent för det känns som att jag har slösat bort en halv dag, hade jag inte varit så lat så hade jag kunnat gå upp vid åtta, gå en timme till gymmet och jag hade ändå hunnit fixa mej och åka iväg. Usch. Nåväl. En dag i taget och bra tankar osv.

Jag har fortfarande inte köpt fungerande batterier till vågen så jag kan väga mej väldigt sällan. Jag vägde mej dock i morse, jag bytte ut batteriet från mammas matvåg till min våg haha och ställde mej på snabbt. 108,3 kg. Det är 1,2 kg minus sen 27e juli så det är minus iallafall men jag tycker att det går alldeles för långsamt. Fast allting är ändå bra, varje gram liksom. Jag ska försöka att gå ner 30 kilo tills nyårsafton, jag har slagit vad med en vän om det och satt ett “pris” jag verkligen vill ha haha, något att kämpa för liksom.

Idag blir det åtta timmars jobb och jag är inte säker på vad jag kommer att äta för jag har ingen lunchlåda med mej, men det brukar alltid finnas frukt och kaffe och sådär. Den som lever får se.

4 Comments

 • Reply ljuva julia 10/08/2017 at 11:13

  Min viktnedgång går också alldeles för långsamt. Men jag har i alla fall köpt gymkor äntligen 😀

  • Reply Daniella Chanelle 10/08/2017 at 16:40

   Jag köper äntligen mitt i slutet på september 😀

 • Reply Linda 10/08/2017 at 19:56

  Har du sett filmen Socker? Superintressant – den tar upp att det är inte alltid mängden kalorier man äter som påverkar hälsa/vikt utan snarare vilka kalorier man äter. Boven är då allt socker som finns både öppet och dolt i maten. Och inte minst drycker.

  • Reply Daniella Chanelle 11/08/2017 at 07:08

   Jag har inte sett den, men det låter intressant! Lägger till den på att se-listan, tack för tipset! 😌

  Leave a Reply