Dag elva.

10/08/2017

Day eleven: What are your family’s eating habits like?

Den enda bilden jag har på datorn på någon i min familj är min broder hehe, sorry Emil. Jag har inte bott hemma med min familj sedan jag var fjorton, gymnasiet var ju internat och sedan flyttade jag till England. Nu bor jag dock hemma hos mina föräldrar och dom äter väl som vilka svenska medelålderspersoner som helst, det är mycket kött och svensk husmanskost och sådär. Jag är inte heller hemma tillräckligt mycket för att hålla reda på vad och hur dom äter, jag känner nästan att de här frågorna kanske inriktar sej mer till lite yngre vuxna/tonåringar som bor hemma fortfarande och kanske har föräldrar som lagar middagar åt dom och sådär. Förhoppningsvis kommer det roligare frågor framöver. 🙂

No Comments

Leave a Reply