Etthundrafyrtiofyra.

10/08/2017

Frukost idag fick bli en korv vid 11:45, jag hade inte tänkt att äta förrän min första rast på jobbet men jag fick sådan hemsk smak i munnen av medicinen (som jag tog tidigare på tom mage) så jag var tvungen att äta någonting och macken mitt emot busshållplatsen där jag väntade 25 minuter hade korv för en tia så det fick bli så. Fan vad gott det är med rostad lök förresten?!

Första rasten kom inte förrän vid 16:30 så då hade blodsockret dippat lite igen och valet stod mellan ett äpple och den bullen och I’m not turning that free shit down, energiboost af. Vet ej kalorier men uhu. Vet inte kalorier på något jag har ätit idag men det känns som att det inte är mer än runt 1800-2200 totalt iallafall och jag har bränt 430 kalorier genom promenader idag så I’m not that mad about myself today. Det får vara ok liksom.

Sista måltiden idag är smörsåstårta i en yoghurtskål! En liten portion men fy faa-aan vad gott det var. Så värt det.

Jag är lite hungrig nu vid 23tiden för sista jag åt var vid 18:30, men jag har bäddat ner mej i sängen och ska lägga mej alldeles strax och sova, jag är helt slut nu ikväll. I morgon jobbar jag 9-19 i/utanför Kungsbacka och så är det 1h 45min restid på det med så kommer typ vara död när jag kommer hem i morgon med. Jag har lite ångest för att min helg är oplanerad men samtidigt så är helger jävligt överskattade, lediga dagar som lediga dagar tänker jag även om det är en lördag eller tisdag och man måste ju inte vara social och gå på fester varje jäkla helg. Jag är inte alls bitter, jag lovar haha! 🙂

No Comments

Leave a Reply