våra hjärtan slog lika hårda slag

14/08/2017

Dagarna när jag inte jobbar är dom värsta matmässigt. Jag jobbar 22 timmar i veckan och det blir cirka 3 hela dagar beroende på hur timmarna är utlagda, vilket ger mej 4 dagar i veckan där jag inte är upptagen med någonting och ännu har jag inte kunnat skaffa gymkort och jag kan heller inte fara någonstans då jag behöver alla busskortspengar till jobbet. Så mest sitter jag hemma och kollar på film eller läser eller går på promenader upp till Tulebo. När jag är ensam och inte har någonting att göra så tenderar jag att småäta eller äta frukost, lunch och middag med mamma och pappa och då blir det alltid mer mat än vad jag egentligen är bekväm med.

Det blev åtta timmar jobb idag, i delin på Ica i Högsbo. Jag är ledig på onsdag-fredag och sedan så jobbar jag lördag-söndag i Partille. Hej helgs-OB! ❤️ Handels är rätt najs med sina övertider och OB-timmar. Jag har ingenting planerat i morgon men på torsdag ska jag iallafall äntligen gå till läkaren, det har varit fullbokat hela sommaren nu men nu äntligen så. Jag har en tid den 31e också för att äntligen äntligen äntligen fixa den sista biten på den trasiga tanden, jag älskar att tandvård är gratis i tre och en halv månad till. Jag tänker passa på att fixa hela käften medans jag kan. 🙂

Jag har fortfarande tjugo minuters rast kvar och sedan slutar jag vid sju, det känns som att den här dagen har gått jättefort för tiden nästan bara flyger förbi när man är på golvet. När jag kommer hem sen så tänkte jag göra lite yoga, titta på Attack on Titans, ta ett långt vaaaaaarmt bad och sova relativt tidigt. Jag är 24 år men känner mej som 84 år. 🙂

2 Comments

  • Reply S 15/08/2017 at 08:39

    Så blir det för mig med! Har så jäkla svårt att inte äta mer än vad jag egentligen vill när jag bara är hemma och tråkar..

    • Reply Daniella Chanelle 15/08/2017 at 13:13

      HAHA men eller hur 🙁 jobbar idag 10-19 och har ätit två mackrillmackor och en frukt idag, hade jag inte jobbat så hade det antagligen varit en hel godisbutik vid det här laget. Tur att man inte har pengar så att det inte går att köpa hets haha…

    Leave a Reply