jag vet precis hur du känner när allt du rör blir till moll

16/08/2017

Åhhhh vad skönt det var att få sova ut ordentligt. Jag somnade jättetidigt i går om man jämför när jag brukar somna och sedan var klockan efter åtta iallafall när jag vaknade första gången. Jag har löjligt ont i kroppen efter gårdagens pass och det känns som att ingen voltaren i världen kommer att hjälpa innan jag har fått ökat min muskelmassa ännu mer, jag funderar på om jag ska ta och skaffa gymkort denna månaden eller om det är bättre att vänta tills jag får en hel lön och kan köpa ett årskort, uppläggningsavgift tillkommer ju oavsett om det bara är en månad eller ett år. Hur som helst så är det ju bara iallafall senast 25e september som jag köper kortet så det handlar bara om några veckor iallafall.

Jag är ledig idag och i morgon och eventuellt fredag i och med att jag denna vecka jobbar lördag och söndag och inte får någon helg alls. Jag har inga planer på vad jag ska hitta på, jag och Navid pratade om att jag kanske kan komma över till honom och ha en Attack on Titans-kväll men ingenting är hugget i sten ännu. Först och främst ska jag gå upp, klä på mej, äta frukost (eller lunch får man väl säga eftersom klockan nästan är ett) och sedan funderar jag på om jag ska ta bussen in till Slottskogen och ta en promenad där medan alla djurbebisar fortfarande är bebisar och ta en sväng förbi Naturhistoriska med om det är öppet. Om jag orkar. Antagligen kommer jag bara stanna hemma och titta på film och stänga av mobilen för jag blir alltid så fittigt pms:ig innan mens och allting blir svårare att klara av än normalt.

Jag fick hem två mobilskal igår som jag hade glömt bort att jag köpt för att det var typ hundra miljoner år sedan som jag beställde dom (ok i April). Jag fick ju en iPhone 6S av killen i present när jag fick reda på att min hudcancer inte hade kommit tillbaka (och sen när han dumpade mej så behöll jag självklart mobilen) och jag är livrädd för att tappa den här mobilen och spräcka skärmen så skal var en självklarhet även om det gör mobilen klumpigare och får mej att se ut som en tonåring, iallafall med Sailor Moon-skal. Jag beställde dessa på AliExpress och betalade sju kronor styck inklusive frakt så egentligen gör det inte så mycket att det tog hundra år att komma hit.

1 Comment

  • Reply Sofia Vähäjylkkä 16/08/2017 at 15:34

    Så söta skal! 🙂

  • Leave a Reply