some days I don’t know if i’m wrong or right

18/08/2017

Min mens är tänkt att komma idag så det är inte konstigt att jag har mått som en jäkla crybaby de senaste dagarna och haft svårt att hålla mej till de tillåtna kalorimålen. Jag borde ha fattat att något sånt var på väg men jag har jobbat och stressat så mycket det senaste så tiden har liksom gått fortare än det har känts, jag har jobbat i över en månad nu fastän det bara känns som några få dagar. Jag har tur och har bara mens tre-fyra dagar i månaden, första två dagarna är det typ två tampongers worth av mens och sen de andra två dagarna så är den typ i princip redan slut men får ändå ha nåt skydd ifall att hehe. Waaay to much info kanske men pms:en grundar sej mycket på det, jag har typ grov pms resten av veckan istället, gråter för minsta lilla, får jätteömma bröst och är allvarligt sugen på alla kolhydrater i hela världen. Och så blir jag dödligt trött också, till den grad att jag lätt kan sova femton timmar om jag råkar vara ledig då och är jag inte det så räcker knappt ens åtta timmars sömn, och jag får jätteont att somna och ont i hela kroppen typ haha. Vad kul det är att vara kvinna ibland…

Idag tar min ledighet slut och snart är det dags igen att jobba, många är tillbaka från semestern nu och det blir lite svårare att lägga ihop allas scheman kan jag tänka mej men jag har 22 timmar garanterat och det blir ju garantilön på det om det blir så att jag inte jobbar mer än de 07:40 timmarna jag jobbade i tisdags. Jag skulle ha jobbat lördag-söndag nu i helgen men tjejen som varit sjuk kom tillbaka igår och kunde då jobba sitt pass iallafall. Kul för henne, sjukt tråkigt för mej men what to do liksom? Om det inte blir något pass idag så tänker jag spendera dagen med att sortera och städa mitt rum hemma hos mamma, som det ser ut just nu så kommer jag nog att bo här i några månader iallafall och då kan jag lika gärna bo bra under tiden liksom, jag tänkte måla om väggarna vita och kanske köpa en ny säng och andra möbler jag kan ta med mej till min nästa lägenhet när det nu blir.

6 Comments

 • Reply Sandra Leone 18/08/2017 at 09:24

  Fy vad jobbigt med PMS. Är relativt skonad från det men lider verkligen med alla som mår dåligt.
  Kramar fina du <3

  • Reply Daniella Chanelle 18/08/2017 at 13:20

   Kram och tack för alla dina snälla kommentarer <3

 • Reply Celine 20/08/2017 at 16:25

  Åh hatar PMS jag blir ett monster så fort den tiden av månaden närmar sig.

  • Reply Daniella Chanelle 21/08/2017 at 04:23

   Fan vad kasst. Tur att det inte varar så länge dock. Men tänk hur sådana små saker som hormoner påverkar en, jag tänker att om jag är såhär bitchig och gråtig på pms, tänk då vilket super-monster jag skulle förvandlas till om jag någonsin blev gravid?! Värsta Hormonzilla då ju. Fara för allmänheten. Två av mina vänner är gravida just nu och båda bröt ihop totalt för att vän 1 inte hade pärlsocker hemma för att dom ville baka bullar och när vän 2 googlade affärens öppettider så var den stängd haha…

 • Reply Tora Hansson 20/08/2017 at 19:15

  Åh, fyfan för pms. Kram på dig!

  • Reply Daniella Chanelle 21/08/2017 at 04:18

   Tack och kram! Pms suger men what to do liksom.

  Leave a Reply