en dag i taget

21/08/2017

Äntligen så är helgen över och en ny vecka har börjat. Dock så med mitt jobbschema (ledig på torsdagar och jobb lördagar) så känns det nästan som att veckan börjar på en fredag och att helgen liksom är onsdag torsdag istället. Kan man säga att en ny vecka börjar på torsdagar om man tänker jobbmässigt? Jag bestämmer att det är så nu iallafall. 🙂  Idag är det ju till exempel bara måndag men eftersom jag har jobbat hela helgen så känns det som att det är typ onsdag och när vi kommer till den riktiga torsdagen så blir det ju väldigt fel i mitt huvud haha. Man kanske vänjer sej efter ett tag, fast jag hoppas på att jag slipper vänja mej och istället blir fastanställd på en speciell deli istället för att cirkulera runt mellan flera olika varje vecka. Det är visserligen kul att åka runt till olika affärer och jobba med mängder av olika människor men jag och stress går inte sådär jättebra ihop.

Det har varit rätt rörigt på bloggen det senaste och jag förstår att det inte är kul att följa en bloggare när hens liv är rätt kaosartat, men hade ni liksom sett bakom kulisserna och varit en timme i mitt huvud just nu så vet jag inte om ni hade orkat med att vara jag. Jag säger inte att jag är någon slags superwoman men det som jag går igenom just nu, det önskar jag ingen. Det är knappt så att jag orkar med det själv och samtidigt som jag känner att jag behöver prata om det så står det alldeles still i huvudet och jag vet inte ens om det är min sak att prata om utan att diskutera med alla berörda parter först. Hmm. Alltså, egentligen är det ju inte så värst allvarligt men det liksom tar upp all min vakna tid när jag inte jobbar och det ger mej så jävla mycket ångest och varje ensam timme känns som en längre evighet. Man inser att man är ensam fastän det kanske inte har känt så på ett tag, många tror att ett sms räcker och sen har man avklarat sin vänskapliga plikt för resten av veckan men jag är så trött på sådana människor som bara smsar men aldrig tar sej tiden att vara sociala på riktigt eller liksom bry sej om att vårda vänskapen.

Under hösten som kommer så kommer jag att göra stora förändringar i mitt liv, för att kunna må bra själv. Bryta kontakten med folk där vår relation inte är särskilt bra från grunden och där jag vet att jag lägger all energi och ger och ger men aldrig får något tillbaka. Det har tagit mycket tid att reda ut vad som gjort mej ledsen i vardagen men jag har hellre två bra vänner än tiotalet bekanta bland annat, jag tror att det har varit en stor faktor till att jag inte har gillat Göteborg dom senaste åren. Sen är det också viktigt för mej att vara uppriktig mot mej själv, reflektera över val jag gör och beslut jag tar. Dagar jag jobbar är helt okej men det är resten som jag måste styra upp ordentligt. Komma igång med träningen ordentligt, kanske sätta upp en GBG-bucket list att gå igenom det närmaste året? Det kanske jag ska ta och göra. <3

No Comments

Leave a Reply