fyra bilder från sommaren.

23/08/2017

I början av sommaren bodde jag fortfarande i England och gick milslånga promenader längst krokiga landsvägar varje dag. Av någon anledning har jag redigerat hela mobilens arkiv med höstredigeringen, vet ej varför. Fast det är ju jäkla fint ändå. Naturen i England känns så mycket finare på något sätt, kanske för att det just inte är det gamla tråkiga hemma som man är van vid och det känns som att allting är mycket äldre, hus och byar har så mycket historia att berätta. Det finns liksom inga miljonbyggen någonstans.

Några dagar efter att jag åt hem så åkte jag iväg och badade med min kompis Linn som jag lärde känna i början på mellanstadiet. Vi är inte alls nära vänner eller så, vi hörs och pratar ibland men vi har ändå hängt ihop sen dess, det är rätt sjukt när man tänker efter att vi har känt varandra i typ femton år. Hon har köpt världens gulligaste fralla som heter Stellan och åhh vad jag vill ha en hund. Jag ska spara ihop till det och eventuellt köpa en när jag har lägenhet och varit fastanställd i längre än ett år. Det är ju svårt att ha hund själv men då har jag förhoppningsvis en pojkvän eller inneboende som också älskar hundar och gärna tar med på promenader. 🙂

Sista bilden för idag är från en promenad genom centrala Göteborg med min lillebror, här någonstans i Haga tror jag. Göteborg kan vara fint ibland ändå. För att lära känna Göteborg bättre under hösten så tänkte jag en gång i veckan ta en promenad från centralen till ett utvalt café och testa ett café och kanske så småningom kunna sätta ihop en guide med mina favoritcaféer och också inte känna mej så misplaced. Första caféet ut i test blir nog Alkemisten på  Gustaf Dalénsgatan 14, jag har hört att de serverar Västsveriges bästa kaffe.

2 Comments

  • Reply Celine 24/08/2017 at 10:48

    Wow så fina! Älskar redigeringen!

    • Reply Daniella Chanelle 24/08/2017 at 10:51

      Tack! Använder ju C1 i vsco vanligtvis men till hösten så tycker jag att M3 eller M5 passar bättre. Tips!

    Leave a Reply