festlig fredag.

25/08/2017

… Eller inte alls. Egentligen skulle jag ha gått och sett Bob Hund ikväll men jag var tvungen att jobba över en bra bit efter stängning. Om jag är förbannad? Nej, jag är för trött för att vara förbannad. 🙁 Dessutom så ska jag upp vid sju och jobba i morgon till sent på kvällen så jag kan inte ens sova ut ordentligt. Wiho för OB dock men jag längtar så tills jag har två dagars sammanhängande ledighet.

Dagens middag. Det fanns värsta frukostbuffén kvar i lunchrummet vid sextiden när jag äntligen fick rast så I went crazy och körde både vallmocitronkaka, alpro yoghurt med cornflakes och fralla med hjortronsylt, ost och sallad. Fan vad mätt man höll sej på det ändå. Dock så måste jag verkligen börja hålla stenkoll på min diet igen för fan vad uppsvälld och tjock jag har blivit de senaste veckorna. Alltså, jag är ju tjock redan men liksom ännu tjockare än förut.

2 Comments

  • Reply Felicia 26/08/2017 at 12:33

    skönt att du får mycket OB alla fall men jobbigt att jobba så sena pass ändå förstås.

    • Reply Daniella Chanelle 05/09/2017 at 10:22

      Ja, det är surt att komma hem så sent men jag tror att jag kommer bli väldigt glad när lönespecen kommer 🙂

    Leave a Reply