Tråkig torsdag.

25/08/2017

Åh, jag hatar att vara en sån där människa som säger A men inte B men jag önskar att ni kunde se hur himla lycklig jag är just nu. Den senaste veckan har gått superlångsamt men nu är det äntligen torsdag och “ny jobbvecka” igen. Dock var jag inte ledig idag utan hade tagit ett extrapass men 50% OB från 18-22 är helt okej alltså. Jag lever typ för OB haha. <3

Jag jobbade 14-22 idag och det var faktiskt riktigt kul trots att jag var illamående och trött största tiden under kvällen. I delin jobbar vi ju med alla sorters pålägg och ost och vi har en tryffelsalami som verkligen går mej på nerverna, den luktar så grovt att jag hade kunnat kräkas rakt ut på plats om jag inte hade tagit djupa andetag och fokuserat på att skära klart det hektot jag höll på med. Till lunch blev det en Picadeli plocksallad, cola zero och en chokladboll från bageriet, det var någon sorts provsmakning idag och det lämnades massor till oss i delin. Maten går väl inte sådär superbra just nu kanske men jag har rätt mycket annat att fokusera på så det känns okej. När jag jobbar så äter jag mindre än jag borde så jag tänker att det går jämt ut i slutändan. Jag ska vänta med att köpa en våg och matvåg tills nästa månad då min lön den här månaden bara var halv på grund av att jag började den 14e juli och de mesta av mina timmar i juli var utbildningsdagar och det är den lägre lönenivån då.

Den här månaden har jag jobbat ungefär 90 timmar så lönen nästa månad blir nog mycket roligare iallafall, men den här månaden så lägger jag mest pengar på mat och betala tillbaka lån till kompisar. Jag har ungefär 1200 kronor över till mat för resten av månaden och om jag äter lunch/middag på jobbet tre dagar i veckan så behöver jag inte köpa hem så mycket. Jag kan tänka mej att det blir mest sånt där man behöver ha hemma, som mjölk, kaffe, yoghurt, saft, frukt och grönsaker och typ kyckling och räkorna som jag var jättesugen på i föregående inlägg. Matinköp är ju så himla tråkiga egentligen när man tänker efter…

I morgon jobbar jag 9-18 igen och efter jobbet så ska jag åka direkt hem och sova för att fika med Mikaela på lördagen, Mikaela är flickvän/fästmö till min kompis Fredrik och hon ska eventuellt flytta hit från Finland snart så jag tänkte att det kunde vara kul att ta med henne upp på Skansens krona och köpa en megabulle på Café Haga. Resten av helgen så tänker jag vara hemma, kanske att jag går ut på långpromenad med podd i öronen på söndag men det får ödet (vädret) utvisa. Om vi inte hörs igen förrän i början på nästa vecka så får jag hoppas att eran helg blir jättefin!

2 Comments

  • Reply paralyserad 25/08/2017 at 13:35

    svar: Tack, men det gick ärligt talat skit… Han sa att basutredningen inte visat på någon klar diagnos, tyckte inte att mina problem var tillräckliga och sa att det inte var någon vits med samtalsbehandling pga att jag har svårt för att prata (och kan ibland helt förlora förmågan när det är extra jobbigt). Så mitt case på psyk är avslutat… :))))))

    • Reply Daniella Chanelle 05/09/2017 at 10:24

      Kan du inte gå vidare och be om en annan utredning av någon annan instans? Samtalsbehandling är ju inte det enda som finns, det vore ju urbota dumt att bara ha en sorts. Alla människor fungerar inte på samma sätt. Usch vad arg jag blir. <3

    Leave a Reply