Angående kommentarsfältet.

28/08/2017

Sen jag flyttade till WordPress så har jag märkt att man får så sjuuuukt mycket spam-kommentarer. Ibland kan det komma in över hundra stycken för att någon spambot antagligen har hängt upp sej och det är största anledningen till att jag har ett modererat kommentarsfält. Förutom det så är min blogg såpass personlig och många av er lämnar kommentarer om liknande erfarenheter och problem och av respekt för er så låter jag inte sådant gå igenom direkt, mycket kan ha sagts direkt till mej men inte velat att andra ska se.

Man kan kommentera helt anonymt om man vill, om man lämnar alla fält tomma så kommer kommentaren dyka upp under “Anonymous” som alias och ibland vill man inte ge ut sitt namn eller mail som många plattformar kräver ibland. Har man en fråga man har ställt skulle jag dock ändå rekommendera att man lämnar en mail i e-postfältet för då får man en notification när jag svarar, eftersom jag svarar i min egen blogg och om den som skriver har en blogg så kopierar jag längre svar till dennes kommentarsfält med.

Just nu har jag 16 längre kommentarer jag måste svara på, dom har liksom lagts på hög den senaste månaden där jag inte riktigt har haft ett bra svar och sedan har det glömts bort lite. Men jag ska svara på allting idag så om du har skrivit en kommentar du inte har fått svar på så kommer det någon gång under dagen! 🙂

No Comments

Leave a Reply