Hormonkaos, räkfrossa och storhandling.

28/08/2017

Förlåt att mina inlägg har varit så himla värdelösa de senaste veckorna, kanske till och med månaderna. Jag känner själv att det mesta jag har tagit mej för har gått åt skogen, det inkluderar bloggen, träningen, brevskriverier osv. Det enda som går helt okej är jobbet och det är ungefär det jag har ork och energi till om dagarna. Jag ska försöka att bli bättre på bloggdelen och brevväns-delen iallafall, förlåt Michaela och Julia för att jag är en sådan snigel. Jag har köpt frimärken nu iallafall och lovar att posta iväg det jag skrivit till er även om det för mej känns tråkigt och jättekasst.

Nu ska jag inte fokusera på det tråkiga i livet iallafall. Jag jobbade på Coop i lördags och efter att jag slutade så köpte jag med mej 1,6 kilo färska räkor hem och bjöd mamma och pappa på lite lördagsmys. Jag sover ju mest när jag är hemma och ibland tar jag saker för givet, mamma har överlevt cancer och jag tänker inte ens på att hon kunde ha tagits ifrån oss men jag vill bli bättre på sådant där, uppmärksamma och fira de små sakerna i livet. Mamma och pappa är först ut på listan. Iallafall en gång i månaden så vill jag ha en parents-kväll och göra någonting för dom. Umgås liksom. Även om det blir något litet lyxigare att äta, gå på bio, köpa någon liten present eller bara liksom ladda ner någon film och mysa hemma.

Idag blev det äntligen storhandling av mat. Jag äter på jobbet tre-fyra dagar i veckan så det blir inte så hemskt mycket mat jag behöver laga hemma, men lönen var heller inte stor den här månaden så jag kunde inte riktigt köpa precis de råvarorna jag ville. Men jag klagar inte. Indian cuben köpte jag till middag idag för att jag visste att jag inte skulle palla laga mat, det blev mycket saft för av någon anledning så har vårt kranvatten senaste tio dagarna smakat skitkonstigt så ifall vattenproblemet håller i sej ett tag (vet inte om det kan vara något metalliskt som läcker från ledningarna?) så kan jag dricka mej otörstig ändå.  Fun light’s vattenmelonsmak är den godaste någonsin förresten, tips tips.

I morgon jobbar jag i Stenungsund och jag har ingen aning om hur jag ska stå ut egentligen, kroppen gör ondare än den någonsin har gjort och jag vet inte ens varför det är så. Det är som att alla muskler bara har gett upp hoppet om mej överhuvudtaget och det spelar ingen roll hur mycket jag tränar hemma eller hur ofta och länge jag promenerar. Jobbets slit på benen verkar vara större än min träning kan hjälpa. Men det är bara att stå ut, snart vänder det väl. Jag är inte hemma förrän långt efter klockan tio i morgon kväll, det tar evigheters evigheter att åka till och från Stenungsund och jag har två sådana pass den här veckan. Det är bara att stå ut och tänka på lönespecen som kommer sedan antar jag. 

5 Comments

 • Reply Sandra Leone 28/08/2017 at 09:28

  Vad fint att bjuda över sina föräldrar sådär. Tycker att det är en jättebra inställning att försöka se de små fina tingen i livet. Jag vill också bli bättre på det.

  • Reply Daniella Chanelle 28/08/2017 at 10:52

   Jag bor hemma hos mina föräldrar för tillfället, förlåt om jag var otydlig. 🙂 Fast eftersom jag gör det känner jag mej nästan ännu hemskare som tar dom för givet så mycket. Men det blir ju lätt att man gör det. Hoppas det går bra för dej också!

 • Reply E 28/08/2017 at 17:22

  Åhhh första bilden <3 Det ser sååå gott ut. Favorit mat!

 • Reply Entjej 29/08/2017 at 13:54

  Hej jag vet att du äter bra o tränar o sånt nu men jag undrar om du haft en ätstörning förr? Och i så fall hur blev du av med det?

  • Reply Daniella Chanelle 29/08/2017 at 13:57

   Jag hade bulimi i åtta år och nu är jag fortfarande inte frisk men jag är inne i en bra period skulle man kunna säga. Jag tränar inte lika mycket nu sen jag flyttade till Sverige men jag kräks inte längre och när jag inte självrensar så kan jag heller inte hetsa lika mycket. Jag väger fortfarande runt 105 kilo så jag är fortfarande extremt överviktig men det går neråt iallafall. 🙂

  Leave a Reply