I love September, especially when we’re in it.

04/09/2017

Hej kompisar. ♡

Förlåt att det har varit så tyst här ett tag. Det händer så mycket i mitt liv just nu som jag förhoppningsvis kan berätta om för er snart men hittills så är det mycket pass på mitt nuvarande jobb och jag har jobbat både i Göteborg och Stenungsund. Förutom mycket jobb så har jag blivit sjukare, inte så att det är något allvarligt men jag går till vårdcentralen varannan vecka för att ta blodprover och för att prata om hur jag mår. Nu på onsdag så har jag inbokad tid igen och vi ska prata om övervikten och ta prover för att se om sköldkörteln fungerar som den ska, annars får jag börja äta levaxin tillsammans med allt annat skit som jag äter nu haha. Gud vad jag längtar tills den dagen jag slipper ta en enda tablett för att fungera som en normal människa.

Vad händer i veckan?

Nu kanske jag bara inbillar mej att någon faktiskt läser här inne och bryr sej om vad jag gör haha, men bloggen är ju lite som en dagbok för mej också, jag måste bara sluta radera så mycket. Jag jobbar alla dagar förutom på onsdag när jag har fått ta ledigt för att kunna gå på den grundläggande utredningen på vårdcentralen.  Jag tänker njuta av att det äntligen äntligen är höst och försöka få in så många promenader som möjligt innan det stora regnet kommer. Jag har hittat intresse för pokemon go nu igen när jag har mer mobildata än föregående månader och förhoppningsvis kommer det peppa till mer småpromenader. Det här med att comitta till en timmes promenad om dagen har gått åt skogen nu när jag knappt ens har energi till att jobba.

Vad händer i bloggen?

Jag har börjat planera lite smått för bloggen nu under hösten, i oktober har jag råd att köpa min nya kamera jag har spanat in och redan nu så har jag fixat lite med kategorier och bloggdesignen för att få det så fint som jag vill. Jag vill dokumentera vardagen mer både i bild och video, jag har insett att man tar så mycket för givet och snart kanske livet ändras om helt och man kan inte längre ta en spontan fika på stan för att man kanske är bunden till hemmet (japp, katastroftankar är rätt onajs) men liksom man vet aldrig vad som händer. Livet kan ändras helt och hållet på mindre än en sekund. Nu när släktingar blir gamla och min farmor har dött så inser jag att jag inte har en enda bild på mej och farmor som inte är ifrån när jag var en liten bebis på släktkalas. Bloggen kommer säkert vara skittråkig och bara ha något som helst värde för mej men då har jag bilder sparat iallafall, internet dör aldrig liksom.

Jag har också gjort bloggen lite bredare för bildernas skull så gamla inlägg ser rätt fula ut just nu på vissa ställen när bilderna inte fyller ut hela inläggen men jag orkar inte gå tillbaka och fixa varje enskild inlägg manuellt, det är nästan femtio inlägg i arkivet vid det här laget. Men inläggen kommer att bli roligare från och med nu iallafall med enklare navigation och större bilder. Bilder gör så mycket för en blogg och det är inte roligt att berätta om mina dagar och diverse upptåg när jag inte har tillhörande bilder.

9 Comments

 • Reply Allt oviktigt 05/09/2017 at 16:07

  Otroligt vackra blommor. Är det aklejor? Vad ärdet för kamera som du ska skaffa

  • Reply Daniella Chanelle 05/09/2017 at 23:03

   Jag funderar på en Sony A6000 eller Canon eos M3 🙂

 • Reply Prothinn 05/09/2017 at 19:28

  Kommer bli kul o se mer bilder 🙂 och jag vet precis hur du känner med detdär att allt kan förändras på bara några sekunder. Är såå rädd för att förlora folk o vill inte ta folk förgivet ingen lever för alltid och spelar ingen roll hur gammal man är vem som helst kan dö när som helst

  • Reply Daniella Chanelle 05/09/2017 at 22:59

   Ja, det är så sjukt läskigt. Har förlorat så mycket vänner och släktingar de senaste åren… Min barndomsvän Caisa tog livet av sej nyligen och ingen anade att hon mådde dåligt igen. Och sen var hon bara borta. Det borde ändå komma någon garanti med livet, att man får leva tills man är minst 85 iallafall. 🙁

 • Reply Christin - Midis 05/09/2017 at 20:43

  Hittade hit via kommentarsfältet hos Julia mitt i prick. Så glad för det. Fint du har det här inne! Otroligt fina bilder på dahliorna.

 • Reply Elin 06/09/2017 at 00:25

  Sv: Kommentaren är borttagen! 🙂 Men ååh vad kul för dig!! Allt kan verkligen vända snabbt! Hoppas det kommer gå bra med allt! <3 🙂

 • Reply Shark 06/09/2017 at 23:45

  https://goo.gl/images/bVuf2z

 • Reply Rebecca 11/09/2017 at 12:44

  Har du frågor angående Levaxin eller problem med sköldkörteln kan du alltid fråga mig. Jag har haft thyreos och ätit Levaxin sedan jag var 12 år. Hoppas att det går bra <3

  • Reply Daniella Chanelle 12/09/2017 at 08:59

   Åh tack, jag ska komma ihåg detta! <3 Förhoppningsvis tas provet på torsdag efter typ 5 år kö i utredning och då får jag äntligen veta eller göra annan utredning om det inte är sköldkörteln.

  Leave a Reply