03:01

06/09/2017

Klockan är snart tre och jag kan inte sova iallafall även fast jag ska upp om tre timmar för att göra mej redo för att bege mej till sjukhuset. Jag har jobbat hela dagen och har varit trött sen 7pm men det är omöjligt att sova iallafall, jag är så himla orolig och rädd. Tänk om proverna inte visar någonting? Tänk om jag bara har inbillat mej alltihopa. Tänk om jag är en såpass värdelös människa att allting bara är mitt eget fel. Att jag är trött, har ont i kroppen, mår illa, går upp i vikt fortfarande än jag ens hinner titta på mat, kräks och har halsbränna 24/7, tänk om det bara är kroppens egna straff för att jag är en dålig människa och faktiskt inte beror på någon bakomliggande sjukdom. Att det är något sorts straff för att jag inte gått ner i vikt tillräckligt fort, så nu får jag alla fetto-symptom som jag sluppit hittills på en gång istället.

Jag borde satsa på att hårdbanta istället. Köra 1200 kalorier om dagen och lägga träningen på hyllan de dagar jag inte jobbar för att lyckas med 1200isplenty fullt ut. Jag kan inte titta på mej själv i spegeln utan att börja gråta hejdlöst och dom senaste tre veckorna har jag varit så oerhört äcklad av mej själv. Hur allting är mjukt och hänger och hur någon aldrig någonsin skulle vilja ha mej när jag ser ut såhär.

No Comments

Leave a Reply