Helg mitt i veckan.

15/09/2017

Åh vad det var skönt att vara ledig idag, jag hade nog aldrig klarat av att jobba efter gårdagens besked. Jag grät mest hela kvällen och tog smärtstillande varannan timme och efter några glas vin och några imovane så kunde jag lugna ner mej. Vid midnatt ringde en vän och vi pratade i drygt fyrtio minuter och sen somnade jag nog rätt så fort för jag minns inte vad jag gjorde efter att vi la på. Jag vaknade vid åtta och drack en cider för att bota bakfyllan och gick och la mej i sängen igen och tittade på fyra avsnitt av biggest loser och svarade på ett brev jag fått från Sky, det är så mysigt att ha en brevvän igen!

Vid klockan fem så bestämde jag mej för att jag inte kan ligga i sängen hela dagen så jag bestämde mej för att gå ut och gå, passa på att handla sopp-ingredienser och posta Skys brev. Så fort jag kom utanför dörren märkte jag att det var en alldeles värdelös idé att gå ut för ångesten kom direkt och jag kände mej som en elefant i ett glashus. Att det syntes på mej att jag är ett misslyckat fetto. Det blev 7,47 kilometers promenad ändå och inköp av ingredienser till en vitkålssoppa jag ska laga i morgon kväll.

På vägen hem fick jag världens blodsockerfall och då var rent socker på burk den bästa lösningen. När jag kom hem så började jag att skriva på ett nytt brev till Julia men jag hann inte långt innan all energi tog slut och jag kröp tillbaka ner i sängen och sa hejdå till dagen. Jag har satt på ett avsnitt av Fjällbacka-morden och förbereder mej mentalt för jobbdagen i morgon. 13-20:20 står på schemat men det tar rätt lång tid hem efteråt. Jag önskar så att jag kunde spola fram två veckor i tiden så att alla dessa smärtor som avlöser varandra tar slut.

6 Comments

 • Reply Sofie 15/09/2017 at 16:34

  Du kan alltid höra av dig, jag är aldrig längre än ett sms elle telefonsamtal bort. Kram kram kram ❤️

  • Reply Daniella Chanelle 16/09/2017 at 15:47

   Samma till dej! Är kass på att höra av mej men finns alltid på telefon. <3

 • Reply ljuva julia 16/09/2017 at 17:23

  Jag började dagen med en shot rom, haha, det framgår INTE av mitt blogginlägg >.< Ser ram emot att höra från dig, när du mår bra och kan skriva 😀 <3

  • Reply Daniella Chanelle 17/09/2017 at 12:48

   Hade jag kunnat hade jag också börjat varje dag med en shot haha men jag ska ju vara en respektabel vuxen som hanterar farliga skärmaskiner på jobbet liksom!

 • Reply Sky 17/09/2017 at 18:45

  ❤️Aldrig sett den där oatlyn förut, var det den vanliga choklad i ny förpackning eller var den typ som deras “energydrinks”

  • Reply Daniella Chanelle 17/09/2017 at 18:47

   Tror det är med koffein! Men är inte hundra. Det var nån nyhet iallafall!

  Leave a Reply