everything else, fitness

Har du några goda råd innan klockan byter år?

Äntligen är det fredag! Jag är helt schemafri idag och ligger faktiskt fortfarande i sängen fastän klockan är en bit efter elva. Jag var rastlöst i natt och målade om sovrummet och kom inte i säng förrän jättesent, så det känns okej. Om en stund ska jag gå upp och göra mej en kryddig chailatte, med alla magproblemen recently så undviker jag kaffe ett tag och till det så blir det nog en omelett eller varför inte en tidig lunch? Magen får avgöra sedan helt enkelt. Jag önskar att jag inte tänkte på mat så ofta som jag gör haha!

Senare idag ska jag iväg till gymmet och köra ett uppstartningspass – det vill säga köra 12 reps 3 sets (12×3) på alla maskinerna och se vilka vikter jag har på diverse moment och ha det som en startpunkt för att se hur jag successivt blir starkare under hösten. Eller jag hoppas att jag kommer bli det iallafall, jag har planerat att köra ett cardio- och två vikt-pass i veckan nu framöver. Jag är pepp på att aktivt förändra vardagen men det känns psykiskt jobbigt också för det känns som att jag inte kommer klara det, att jag är för värdelös för att kunna bygga mej ett normalt friskt liv osv. Typ “WHY TRY WHEN U KNOW U GONNA FAIL ANYWAYS” men jag antar att det är där antideppen kommer att kicka in när den väl börjar fungera. Eller iallafall att jag lär mej att hantera att må såhär och kan fungera som en relativt normal människa då ändå. :))

Jag vet inte hur mycket blogg det kommer bli framöver för det känns inte som att jag har något vettigt att skriva, i början på varje vecka kommer det bli en viktuppdatering och småtankar från föregående vecka men annars så känns det inte som att jag har något att dela med mej av som någon annan is dying to know. De enda som läser min blogg ändå numera är typ Shark och min moder så det gör ingen större skillnad egentligen. Hejdå mvh superoptimisten. 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Elsa 06/10/2017 at 18:06

  hörru superoptimisten!!! ville bara säga att you go och att jag håller tummarna för dig

  och att jag är fett imponerad över att det du gör när du känner dig rastlös är att måla om sovrummet??? wow

 • Reply Linda 06/10/2017 at 22:00

  Eller hur, en annan glor på typ youtube…

  • Reply Daniella Chanelle 07/10/2017 at 00:25

   Haha, jag har nog lagt mer timmar på youtube än jag har jobbat den här veckan… Hittade 6 filmer från Hallmark (Good Witch) i veckan och bara där är typ 10 timmar! 🙈

   • Reply Linda 07/10/2017 at 09:16

    Faast du har även målat om sovrummet!! Heja dig!! 🙂

  Leave a Reply