everything else

7102017

🍁 Dagarna bara flyger förbi och snart har jag varit i Sverige i fyra månader fastän det snarare känns som två veckor. Vad har jag ens gjort under de här månaderna för att förbättra mitt mående? Att skaffa jobb var helt klart det bästa jag har gjort sen juni, både ekonomiskt sett såklart men också psykiskt. Jag är så jäkla mycket bättre än jag tänker att jag inte är och jag motbevisar mej själv rätt ofta om att jag är bra. På mängder med grejer. Om man får lov att säga så i lagom-PK-Sverige.

🍁 Nu i veckan så har jag en inbokad intervju gällande heltidstjänst med huvudansvar för deli-avdelning på en butik här i krokarna. Jag har bara jobbat med chark i tre månader nu men tydligen har jag visat framfötterna såpass bra att jag har blivit efterfrågad att komma på denna specifika intervjun. Jag tycker att det är jättekul och precis lagom med kundkontakt så hade jag rott detta kontraktet i land så hade det varit dröm-läge och perfekt start på 2018, men jag har inte höga förhoppningar då alla andra antagligen har mer erfarenhet. Fast att jag ens blev specifikt tillfrågad för tjänsten höjde mitt självförtroende typ en meter.

🍁 Festen igår var rätt kass och det fick mej att förstå att jag måste sätta mej själv i första rummet. Känns det fel i magen så måste jag inte gå bara för att man förväntas alltid tacka ja till fest. Jag kom hem fullare än jag egentligen tänkte bli, var ledsen och kände mej smått äcklad för att män aldrig kan acceptera att ett nej måste få vara ett nej (även om det inte finns en anledning) och man måste ljuga för att komma ifrån. Jag har ångest för att jag ljög men jag oroade mej så hemskt för vad som kunde hända om jag inte gick därifrån.

🍁 Jag har satt ihop en åtta veckors lång träningsplanering och den är bullet proof så länge jag kommer iväg och gör det jag ska. Två pass vikter och ett pass cardio. Jag har skjutit fram löpningen till våren, mina knän måste få en chans att bli helt bra igen. Jag tänker att det är viktigt att jag går ner lite i vikt först och bygger upp mer muskler.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Aura 08/10/2017 at 08:55

  Asså lycka till på intervjun!!! Hoppas på det bästa för dig! Heja heja!

  • Reply Daniella Chanelle 11/10/2017 at 12:00

   Intervjun gick nog bra men hade inte tillräckligt med erfarenhet av chefsjobb skulle jag tro…

 • Reply Marperette 08/10/2017 at 09:25

  Blev glad av detta inlägget(eller åtminstone av det mesta. Att ett nej inte räknas är skit!)☺ hejja dig! Håller tummarna för att det fortsätter på samma utvecklande sätt!

 • Reply Sanna 09/10/2017 at 11:38

  Stort lycka till inför intervjun. Jag brukar använda mig av attraktonslagen i jobbsammanhang och framför allt på intervjuer. Visualiserar att jag får jobbet, att jag redan arbetat där i si och så många månader och utgår från hur min sinnesstämning hade varit då. Eller inte sinnesstämning men inställning. Plockar fram det självförtroendet jag skulle haft längre fram när jag är där och har fått jobbet helt enkelt. Det har funkat jättebra för mig 🙂

  • Reply Daniella Chanelle 09/10/2017 at 11:43

   Intervjun gick bra tror jag, dock visade det sej att jobbet gällde säljansvarig för HELA Coop och inte bara ansvar för delin som faktiskt stod i annonsen haha, så hade det gällt bara delin hade jag nog garanterat fått det men nu tror jag inte att jag har tillräckligt med erfarenhet tyvärr. Men jag gjorde mitt bästa iallafall och är nöjd med min insats och det är det som spelar roll. 🙂 Har ju iallafall mitt nuvarande kontrakt fram till januari som kan komma att bli fast med bemanning istället, sen så öppnar sej säkert fler möjligheter framöver. Jag är bara glad att jag hittat ett yrke där jag trivs så bra! 😌 tack för tipset om attraktionslagen, det låter väldigt vettigt. Kan ju använda det på andra delar i mitt liv med!

  Leave a Reply