adventure, everything else

Don’t be so hard on yourself love

Dagarna bara springer förbi, jag tänker att jag vill skriva men det blir aldrig av. Alla mina dagar är relativt likadana och jag vet inte hur intressant det skulle vara för någon att läsa om hur jag jobbar och sover och äter och sover och går upp till jobbet sen igen. Jag väntar på att något roligt ska hända men det händer aldrig.

I måndags så var jag på intervju nere på Coop i Kungsbacka. Intervjun gick bra men de berättade att tjänsten jag sökt var tillsatt, men det fanns en annan, bättre, tjänst jag kunde söka till istället. Dock känner jag att jag inte alls har erfarenheten för detta så jag kommer inte att bli besviken över att jag inte får positionen. Det kommer alltid finnas nya chanser och under tiden så jobbar jag såklart kvar på jobbet jag har nu, som jag faktiskt gillar väldigt mycket även om det känns att jag bara gnäller över det. Det känns som att jag iallfall har hittat ett yrke där jag trivs bra och kan tänka mej att jobba med flera år. I tisdags, det vill säga igår, ringde min mobil lite innan sex på morgonen och personen i andra änden undrade om jag hade lust att öppna delin i Hemköp vid Linné  och det hade jag absolut så jag klädde på mej snabbare än Stålmannen får på sej sin dräkt och en halvtimme senare började jag ett sjutimmarspass. Vid klockan två slutade jag och jag hade hela dagen framför mej trots att jag ändå jobbat en hel dags pass. Det kändes rätt skumt men ändå bra. Jag åkte hem för att lägga mej och sova (la mej sent i måndags och blev väckt tre timmar tidigare än jag skulle upp så blev ungefär 2,5 timmars sömn) men det gick inte att sova för våra idiotgrannar har bestämt sej för att helrenovera hemma hos sej igen. Dom gör det ungefär varannan månad, hur svårt kan det vara att bestämma sej för hur ett kök och ett badrum ska se ut? Fast det kanske är lika bra att inte kunna ta en powernap på dagen, för att få en normal sömnrutin om nätterna.

Idag så jobbar jag på Ica i Lindome mellan 14-21 och i morgon tidigt tidigt sätter jag mej på ett tåg nio timmar norrut och blir borta hela helgen. En liten getaway är nog precis vad jag behöver just nu. Iskall norrlandsluft rensar tankarna på bästa sätt. Ska ni hitta på någonting kul i helgen?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply ljuva julia 11/10/2017 at 13:39

  Gud så kul att du ska norröver 😀 Hoppas att du trivs – idag har det dock varit 16 grader, men får hoppas att det blir iskallt igen tills du kommer hitåt!

  • Reply Daniella Chanelle 11/10/2017 at 13:40

   Haha va?! Här har det legat under 5 de flesta dagar, 16 är ju typ vår! Sundsvall är inte så värst Norrland egentligen men bättre än Göteborg. 😛

 • Reply Marperette 11/10/2017 at 16:41

  Min helg kommer att bli dötråkig. Tentorna närmar sig, så det kommer bara bli plugg. Eller nästan, gissar på att en kompis kommer att vilja övningsköra på mitt körkort en stund på lördag morgon :S

 • Reply Meg 15/10/2017 at 19:35

  Åh känner igen mig med “jobbgnället”! Känner att jag klagar jättemycket över mitt jobb, men samtidigt är det det roligaste jobb jag haft. Våra huvuden verkar vara programmerade till att vara neggiga över saker som rör skola och jobb, oavsett om det är kul eller ej.

  Hoppas att du hade en fin helg i Norrland! 🙂

 • Leave a Reply