Tartelette in bloom

19/10/2017

I början på förra veckan fick jag hem en brevavi som jag i en vecka glömde att hämta ut eftersom postkontoret i Kållered stänger så jäkla tidigt, man hinner aldrig dit efter jobbet någonsin.

Charmer och Flower Child syns inte på armen för att jag bara knappt nuddade skuggorna med fingret (är ingen beauty blogger så vet ej rätt sätt att göra swatches haha) och jag är såpass blek, men de är hur fina som helst på ögonen med pensel som transition shades eller  att blanda ut creasen med. Varför kommer det sej att man pratar engelska när det kommer till skönhetstermer?

2 Comments

  • Reply joré 20/10/2017 at 15:09

    omg such a want!!!! *-* är de värda priset?

    • Reply Daniella Chanelle 20/10/2017 at 16:09

      Jag fick denna av en kompis, men jag tror de kostar runt 399? Något sånt? Jag älskar Tarte och kommer köpa någon av deras Rainforest-palette sen när första Cooplönen kommer, så jag tycker absolut att de är värda. <3

    Leave a Reply