Jag har bara alla mina jävla ord

21/10/2017

100 mg propavan och jag kan inte sova ändå. Det är något fel på situationen just nu, jag vill omöjligt tro att det är normalt att må och känna såhär. Det är bara tomt och saker som borde göra mej så oerhört fantastiskt glad känns mest ”meh”. Jag borde vara glad över nya jobbet, lönen det medför, jag borde vara glad över att ha spenderat tid med honom som får hjärtat att slå ett extra slag, borde ha glädjebanken påfylld efter att ha tillbringat tre dagar med min bästa vän. Det är bara tomt. Inte glad inte ledsen inte arg lycklig inte ens den minsta grad ångest för att allt fortsätter vara fel på mej oavsett vad jag gör. Jag vill inte skada, bara inte vara vaken. Sova jobba sova.

Jag orkar inte umgås med människor jag tycker om. Jag åkte hem till Navid efter jobbet för att hjälpa honom att katt-städa hans lägenhet och tog med mat från jobbet och planen var väl att vi skulle spela Runescape och kolla på en film men jag kände mej bara trött och jag var nära att börja gråta hela tiden för att jag kände mej så tråkig trött och jobbig. Som ett tungt grått regnmoln som förstör en midsommar. Så jag ursäktade mej, skyllde på trötthet från jobbet och åkte hem och så grät jag längst bak i bussen hela vägen hem. Formulerade mej klumpigt i sms när jag egentligen bara vill stötta och finnas till, grät fastän jag inte vet vad orsaken till ledsamheten är. För jag mår ju bra nu, allt går ju bra nu. Jag är bara värdelös. Är glad för att det är helg så jag slipper träffa en enda människa på iallafall två hela dagar. Fast känner mej också så ensam. Skrev ett förlåt-sms och skickade fastän jag antagligen bara är jobbig. Vill inte bråka eller framstå som en jobbig idiot. Sväljer två propavan till och lägger undan mobilen längst ner i lådan i garderoben. Övertänker allting.

4 Comments

 • Reply Karin 21/10/2017 at 22:39

  Tusen kramar <3

  • Reply Daniella Chanelle 21/10/2017 at 23:41

   Jag överlever, det låter bara så mycket värre i text. 🙂

 • Reply Sofie 22/10/2017 at 21:04

  Du är inte värdelös finaste du 💕 För din information så har jag en ny blogg, lyckades fucka upp den gamla.. Har skrivit varför i första inlägget här. Puss

  • Reply Daniella Chanelle 22/10/2017 at 22:59

   Tack för att jag fick nya adressen till bloggen! Vi pratar ju inte så ofta eftersom jag är värdelös på att hålla kontakten men jag läser alltid & bryr mej om dej. <3

  Leave a Reply