Goodnight sweetheart

22/10/2017

Jag borde egentligen ha gått och lagt mej vid det här laget för jag ska upp klockan fem i morgon bitti och förbereda mej inför min första dag på nya jobbet, jag jobbar 7-15 i morgon och det kommer mest vara introduktion och kontraktsskrivning såklart. Jag gissar på att jag kommer få ett skåp för kläder, en rundvisning i butik och på lagret och sedan kastas jag nog rätt in i arbetet.  Jag är så galet nervös men det känns också bra. Rätt superbra faktiskt, tror jag iallafall, för det är så himla länge sedan som någonting kändes som att allting faller på plats så jag kanske misstar känslan för någonting annat. Men jag får bara vänta och se. Jag har fett höga förväntningar på mej själv iallafall, det känns som att alla vänner och familj har det också efter att jag gått och rott iland en sån här drömtjänst.

Det är så mycket som händer nu framöver, det är nytt jobb, ett nytt PT-schema som jag ska börja med två gånger i veckan (upper body + lower body) och så måste jag komma igång med promenaderna igen. Dessutom så måste jag komma på hur fan jag ska göra med maten,  för så som det är nu så är situationen ohållbar med maten i kombination med mitt mående. En vandrande katastrof. I och med att jag jobbar på schema nu så hoppas jag att det blir lättare för mej att planera mat och hålla mej därefter – äter jag jämnare så kanske bulimin och hetsen håller sej i styr.

Jag fattar att det knappt är någon som läser här längre med tanke på hur mycket jag skriver att jag vill/ska göra men sedan aldrig håller, men det ska bli ändring på det nu. Jag behöver struktur i livet och jag måste bli bättre på att dokumentera vikt, mat och träning. Från och med i morgon så lovar jag att ni iallafall får ett dagligt inlägg innehållandes vikt, mat och eventuell träning. Att jag publicerar det precis innan jag går och lägger mej och därmed också kan ha bloggen som någon virtuell journal. Vad tror ni om det? För jag antar att ni som fortfarande läser här gör det för att se om jag kommer klara att bli av med övervikten någon jäkla gång.

4 Comments

 • Reply Alex 23/10/2017 at 08:26

  Jag läser för att du verkar vara en fin person och jag längtar att få läsa att du mår bättre.

  • Reply Daniella Chanelle 25/10/2017 at 22:37

   Vad himla snällt sagt, det gjorde mej glad. <3

 • Reply Sofie 24/10/2017 at 09:01

  Det kommer säkert bli lättare att få till någon typ av struktur nu när du börjar jobba på schema 💕 Jag förstår att det är svårt att alltid hålla vad man skriver men jag älskar din blogg. You rock! 👏

  • Reply Daniella Chanelle 25/10/2017 at 15:37

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Leave a Reply