A new start I guess

23/10/2017

Morgonvikt: 115,5 kg (BMI 39)

Frukost: chailatte, banan + (bashi + fluoxetin)

Lunch: Chicken Curry thai-kub (540 kcal), pepsi max ginger & en kiwi + (phentramine)

Mellis: pink lady äpple + kaffe med mjölk + (40 mg synephrine)

Middag: spagetti med qournfärssås & en kiwi

Första dagen på jobbet är över nu och det har gått helt okej, tror jag. Egentligen som vilken vanlig dag som helst, fast att jag numera jobbar på Coop och allt tidigare tillfälligt ansvar nu är permanent ansvar istället. Jag slutar liksom inte när jag går hem för dagen, utan jag fortsätter nästa dag istället. Och dagen efter den. Att jobba på bemanning var enkelt men det här är egentligen exakt samma sak så jag förstår inte varför min hjärna har bestämt sej för att det är mycket svårare och att jag inte kommer klara det. Det är så jobbigt hur depression påverkar en mer än på att man just bara mår dåligt.

I morgon jobbar jag 9-18, och förhoppningsvis är jag inte så trött efter jobbet att jag somnar som jag gjorde idag haha, (jag la mej vid 4.30pm för att lyssna på podd och slappna av men istället så vaknade jag vid 8pm) utan jag planerar att gå till gymmet efter jobbet. Jag behöver bygga upp muskler i mage och armar, det märkte jag idag när jag lyfte femtiokiloslådor och höll på att dö. <3 I morgon står väckarklockan på sju och jag ska alldeles strax gå och lägga mej igen för att få iallafall lite sömn till. Riverdale står på i bakgrunden, en ny serie som är alldeles fantastisk som jag hittade tack vare Netflix’s rekommendationssystem.

Hoppas att eran måndag har varit okej, de brukar ju generellt vara ganska kassa men jag tror att jobbet kan claima back glädjen för måndagar. Jag hoppas också att den här sortens inlägg är okej, det är allt jag orkar med just nu tror jag. Puss och godnatt.

No Comments

Leave a Reply