Sjuklingstisdag

24/10/2017

Morgonvikt: 113,8 kilo (BMI 38.5)

Frukost: propud cappuccino + kaffe med mjölk + (bashi)

Lunch: skaldjurspasta (675 kalorier) och ett päron + (synephrine + phentamine)

Middag: en ostbit, päron och cola zero

Dagen idag har gått så sjuuukt fort. Jag jobbade över en timme men tiden efter lunchen bara flög iväg. Vi har certifiering i morgon på Coop och alla har fixat och donat extra inför detta, allt jobb och städ som normalt är fördelat under veckan har gjorts en extra gång idag och jag har knappt tänkt på att jag har varit hungrig. Visserligen åt jag en mättande pasta vid lunch men jag känner att jag kanske borde dela upp kalorierna bättre, men både idag och igår har varit så mycket kalorimässigt bättre än det brukar vara. Jag har blivit dunderförkyld och min mens har dessutom kommit, första mensen sen missfallet/aborten, och det har varit känslomässigt frustrerande ledsamt också och har triggat hetskänslor men jag har försökt att ignorera detta. I morgon får jag lön och då är det bäst att jag ser till att inte handla hungrig påväg hem från jobbet, jag ska dessutom eventuellt fika med en kompis så det lär bli kaos med kalorierna haha. Får se vad som händer. Nu vill jag bara hem och sova. Jag skulle egentligen ha gymmat idag men det får vara okej.

No Comments

Leave a Reply