Torsdagskväll

26/10/2017

Det blev inte lika många steg idag men maten och vikten var desto bättre. Den här veckan har generellt gått så himla bra, trots att jag har mens och svullnat upp som fan så har vikten gått ner och jag har inte fallit för mina choklad-cravings en enda gång. <3 Jag är nyfiken på hur det kommer att gå i helgen när jag inte jobbar, men jag försöker tänka att det kommer gå bra.

Förlåt för att alla mina inlägg är så jäkla tråkiga just nu men mina dagar ser ut såhär: vaknar, åker till jobbet, åker hem från jobbet, tittar på film eller spelar, sover, vaknar osv. Ibland träffar jag Navid efter jobbet men oftast åker jag bara hem direkt. Jag har inga kompisar här där jag bor och de kompisar jag har i Göteborg kommer det alltid saker i vägen med, någon är för trött, jobbar över, har inte pengar osv. Men det känns okej ändå, jag vet iallafall att jag inte är ensam även om det inte blir av att umgås just nu. Och ofta är jag faktiskt trött när jag kommer hem från jobbet, och då är jag tråkig att umgås med. I morgon är det iallafall äntligen fredag och då ska jag försöka göra något roligt efter jobbet. Fira att första veckan gått så bra. Ska ni hitta på något roligt i helgen? <3

1 Comment

  • Reply Linnea 27/10/2017 at 11:01

    Jag relaterar så mycket. Livet går bara runt, runt, runt och precis som du har jag otroligt svårt att hinna träffa andra / andra har svårt att hinna träffa mig.

  • Leave a Reply