Didn’t they tell you to not bring a knife to a gunfight?

27/10/2017

Wow, vilken vecka det har varit! Världens berg och dalbana i mående men efter alltihopa så känns det faktiskt bra. Jag mår så mycket bättre idag än vad jag gjorde förra veckan vid den här tidpunkten, jag fattar ju att man inte kan bli frisk över en natt men jag känner att någonting händer med mej och med hjärnan.

Bortsett från att jag numera fyller mina vardagar med jobb så rör jag också så himla mycket mer på mej. Jag har gått ner fyra kilo (mostly vätskevikt) sen i måndags och det syns verkligen på kroppen också, så skönt att inte vara helt uppsvullen längre, jag har varit det enda sen början på graviditeten men nu är det äntligen borta. Kanske hade med graviditetshormoner att göra men ändå. Jag äter bättre, rör mej mer, har inte lika mycket tid för onödiga ångestfunderingar. Jag har helt glömt bort att ta mina ångestdämpande mediciner på mornarna men det har fungerat bra ändå. I morgon jobbar jag hela dagen och inte ens det stör mej någonting. <3

Som ni såg på första bilden så publicerade jag inga kalorier idag, det är helt enkelt för att jag lät bli att räkna idag. Jobbet bjöd på tårta och diverse godsaker och jag bestämde mej för att smaka lite på det mesta, eftersom jag säljer ost så borde jag smaka på all ost hade jag som argument för mej själv haha. Jag tänker att en dag inte förstör hela livet och jag fortsätter med dieten i morgon som vanligt och väger mej igen på måndag. Att äta normalt och vara normalt borde inkludera fika med arbetskamrater tänker jag. Jag är inte arg på mej själv iallafall även om jag säkert ligger på 2500 in idag. 700 ut är helt ok. Om man nu ska bry sej om siffror.

Till något annat kul att inkludera i dagens inlägg: jag hämtade ut paket idag! Bio-Oilen tänkte jag ha till mina bröst faktiskt, när jag var gravid så exploderade mina bröst från en DD-kupa till en mindre F-kupa och huden hängde inte riktigt med tror jag, de är fortfarande en mindre F-kupa även om jag inte är gravid längre och jag är relativt obekväm med att ha såhär stora bröst och bristningarna kliar. Jag hoppas att oljan kan hjälpa med det och att den dagliga inmassagningen hjälper dom att bli små igen. Resten är sådant jag behöver eller hade på min önskelista. Reviews och länkar kommer soon. En del köpte jag själv och en del är gåvor. Mest spännande tycker jag nog att läppbalsamen är eftersom mina läppar blir så torra det här halvåret att de börjar blöda om jag typ ler för mycket eller råkar bita bort torr hud. Jag gör det när jag är stressad och/eller nervös.

Inlägget är aningen förvirrande med en brist på röd tråd och jag skyller på för lite kaffe och för många propavan. Jag ska alldeles strax gå och lägga mej, jag har velat sova sen jag kom hem efter jobbet vid fyra men har väntat tills nu för att inte vakna typ mitt i natten och inte kunna somna om. Hoppas att ni allihopa får en fin helg. ❤️

No Comments

Leave a Reply