On Saturday’s we wear red

28/10/2017

Egentligen så skulle jag inte jobba idag men jag tog min kollega Julias pass då hon hade något viktigt event med sin idrott och en extra lördag för mej ger tusen kronor mer i plånboken och det är fett värt när jag typ annars bara hade legat och dragit mej i sängen hela dagen. Jag jobbar 9-18:30 idag så det blir ändå en ledig lördagkväll och i morgon är jag ledig och kan sova ut om kroppen behöver. Jag testade mitt nya smink jag fick igår och jag är rätt så nöjd, jag är rätt dålig på det där med smink och jag kladdar nästan alltid med mascaran men jag tänker att övning ger färdighet haha. Nu ska jag strax gå av tåget och promenera 1.5 kilometer till jobbet, hoppas att ni får en fin helg allihopa. ❤️

1 Comment

  • Reply ljuva julia 28/10/2017 at 12:50

    du ser fantastisk ut i röda accenter, så himla snövit <3

  • Leave a Reply