En överblick av mitt november.

03/11/2017

Jag tänkte att vi kunde hoppa in i min vardag genom att ta en kik i min kalender. Varning: ni kommer bli extremt uttråkade. Fast även om innehållet är zzZzzleepy så är kalendern amazeballs iallafall. Den kommer ifrån Ban Do om ni skulle vara sugna på en egen.

Tekniskt sett är största delen av vecka 44 i oktober men det får vara så den här gången. För övrigt känns det fett skumt att skriva månader med liten bokstav, jag diggar den engelska delen av mej så mycket mer än den svenska. I måndags behövde jag påminna mej själv om att det skulle dras 199 kronor för gymmet, allt annat autogiro dras för mej 25-27e så 30e var fett sent för att hjärnan skulle komma ihåg. Jag postade även iväg ett brev till Julia, jag skriver alltid ner sådant för att komma ihåg när det är min tur att svara osv. Mitt närminne är inte en av mina starkaste sidor när jag bantar.

Tisdag var jobb och tydligen gjorde jag ingenting alls efter jobbet. Sov nog bara och tittade klart på Stranger Things 2. I onsdags skulle jag ha gått ut på restaurang med mina föräldrar och jag spenderade en timme på smink och kläder, jag kände mej verkligen jättefin och när jag precis skulle gå iväg ut så skickade jag iväg en ego-snap och fick tillbaka ett svar att visst jag var väl fin med snapchatfiltret och även om det kanske var ironiskt sagt så var det var typ droppen på en stressig jobbvecka och jag grinade och förstörde sminket och fick ställa in hela planerade kvällen. Pallade inte med att ha gjort mina parents besvikna så jag smällde i mej en kartong ångestdämpade och gick och la mej. Torsdag är mer eller mindre inget jag minns, jag sov väl mest och kollade på serier och i morse var jag tröttare än döden men dagen gick fort. Nu i skrivande stund är klockan 19:30, mitt söndagspass har ändrats till 7-15 (100% ob!!! <3) fick jag veta i sista sekund och när det här inlägget är publicerat ska jag kolla klart säsongsavslutningen på Lucifer och sedan sova. What a marvelous friday.

Nu tar vi och kollar på månaden som kommer tycker jag.

Jag jobbar åtta dagar i rad den här jobbveckan så jag gissar på att jag inte kommer att röra mej ur fläcken på lördag om ingen kan locka över mej med alkohol och/eller filmer jag vill se men inte hittat torrents till ännu. Jag ska lyckas komma iväg på tre träningspass denna veckan också, helgen inte inkluderat. Det enda jag kan anmärka på med denna kalendern är att veckonumrera inte är utskriva men å andra sidan så verkar Sverige vara det enda landet som räknar i veckor, under alla mina år i London och UK generellt så har jag aldrig haft ett jobb där man pratat om ”v. 45” eller liknande. Säg andra veckan i november så fattar alla direkt, tack.

Två dagar jobb, en dag ledigt och sedan så kör vi igång med en åttadagars-vecka igen. Den fjortonde november ska jag till tandläkaren och förhoppningsvis en gång för alla fixa tanden som jag fick utslagen i våras. Vid nyårsslaget slutar tandvård vara gratis för mej eftersom jag fyller 25 år nästa år, så jag var glad att de kunde klämma in mej på en tid innan dess. Hoppas att dom bara kan fixa det nu va. Tredje gången gillt.

Hejsan hoppsan så var det redan lönevecka, november känns som att det kommer gå galet fort, håller ni inte med mej? Vid det här laget kommer jag nog vara död men då kan jag iallafall avnjuta min lediga lönehelg med att köpa nån god whisky på systemet och fira att jag överlevde årets jobbigaste  månad.

December ser jag faktiskt fram emot, jag kommer inte att fira varken jul eller nyår i år (jobbar jul och valde att jobba nyår också för jag orkar inte vara ensam på nyårsafton) men jag ser fram emot att jobba röven av mej för att kunna ta ledigt en vecka i februari och åka utomlands över min födelsedag. Jag funderar på Edinburgh eller Reykjavik, eller varför inte någonstans i Östeuropa? Jag vet att jag alltid pratar om att leva i nuet men det känns som att 2017 inte har någonting mer att ge och ibland behöver man någonting konkret att se fram emot, typ som att printa ut ett boardingpass och sova med det under kudden.

No Comments

Leave a Reply