Remember remember the fifth of November

05/11/2017

Jag har jobbat hela helgen och jag känner mej helt slut, bara för att jobba ytterligare fem dagar till. Som tur är jag ledig i helgen iallafall. ❤️ Planen är att sova ut ordentligt och sätta mej ner och gå igenom vilka kurser jag behöver läsa på komvux i vår för att hinna klart med gymnasiet innan jag fyller 26. Det känns som att det blir lagom tid reserverat åt det då, så kan jag fokusera på annat viktigt efteråt.

Jag har inte vägt mej på ett par dagar och jag kommer nog inte att göra det igen förrän på fredag, jag har ätit dåligt när det kommer till kolhydrater och har samlat på mej ganska mycket vätska så jag tänkte försöka fixa det under veckan nu. Det blir rätt mycket steg på jobbet och sen nu resten av året ut ska jag gymma tre dagar i veckan för att komma igång med träningen igen som den var när jag bodde i Bulford. Ångesten från i onsdags har börjat släppa lite nu och jag känner mej ganska okej igen. Jag kommer nog inte ha någonting att berätta om under veckan så vi hörs på fredag med en invägning! Hoppas att veckan blir kalasbra för er allihopa. ❤️

No Comments

Leave a Reply