Long time no see

12/11/2017

Nu har det gått sådär löjligt länge sedan jag uppdaterade igen. Tack för att ni stannar kvar. ❤️ Idag blir det en kort sammanfattning av den senaste tiden. Jag lovar att bättra mej snart.

Dagarna verkligen bara flyger förbi. Nu har jag jobbat på Coop i tre veckor och det har gått hur bra som helst. Jag kan de flesta rutiner och har lärt mej nästan alla namn på de jag jobbar med. Det är mycket mer ansträngande än vad jag trodde att det skulle vara men kroppen har börjat anpassa sej nu, jag vaknar 5:30 varje morgon även om jag bara fått tre timmars sömn och den energi räcker lagom till 7-15 passen. Jag får galet mycket vardagsmotion och snittar de rekommenderade 10k steg om dagen även om jag inte rör mej ur fläcken när jag kommit hem från jobbet haha.

Jag vet inte hur det ligger till med vikten för jag äter ganska kasst nu fram tills lönen kommer, äter upp det jag har hemma och det har blivit mycket pasta med såser och kyckling och så äter jag en del frukt och smörgåsar på jobbet, men jag var ju sjukskriven så mycket förra månaden så jag visste att oktoberlönen skulle bli kass. Jag har dock planer för hur jag ska lägga upp maten i december och jag tänkte att jag gör ett inlägg om det sedan när jag väl har kommit igång. Kroppen har börjat vänja sej nu vid jobbet så i december kommer jag att lägga på mer styrketräning två gånger i veckan och jag måste bli bättre på att mäta och väga mej. Jag ser generellt mindre pluffsig ut så jag tror att det där jobbiga fettet börjar försvinna men det är fortfarande en jäkla lång väg att gå.

När det kommer till måendet så har jag inte vågat känna efter, jobbet håller mej flytande och det räcker just nu. Jag tycker fortfarande att jag är äckligast och tjockast i världen men det är ett så himla oattraktivt tänkande så jag håller tyst om allt sånt och försöker fokusera på och framhäva det som är bra istället. Jag äter fortfarande fluoxetin och kommer nog inte att sluta igen den närmaste framtiden, jag vet inte om det hjälper eller om det bara är placebo men jag har inte skurit mej på över ett år nu eller medvetet skadat mej själv på andra sätt så även om det är placebo så får det vara så. Jag låter bara bli att känna efter helt enkelt.

Positiva saker att fokusera på: decemberlönen,  köpa ny säng, träffa Linn på onsdag och snart är det ett nytt år.

5 Comments

 • Reply Shark 12/11/2017 at 22:26

  Mate, vad händer med alla kommentarer?

  • Reply Daniella Chanelle 12/11/2017 at 22:30

   Allting de senaste veckorna har hamnat i ett skräppostfilter efter att jag försökte installera ett vettigt plugin. Inte hittat ett ännu så får godkänna allting för hand och jag har inte varit inloggad förrän nu. Förlåt.

   • Reply Shark 12/11/2017 at 22:58

    Dont appologise 🙂 Bara undrade 🙂

 • Reply Prothinn 13/11/2017 at 21:05

  Hej vet inte om du kanske redan bärettat men jag missat men bodde du inte i england? Varför kom du tillbx? Och varför hade du flyttat dit från början?

  • Reply Daniella Chanelle 16/11/2017 at 07:32

   Jag åkte hem för att mitt kontrakt tog slut och min mamma fick bröstcancer tidigare i år så det var passande att åka hem. Och jag flyttade dit för att jobba!

  Leave a Reply