Det kanske kommer en förändring

27/11/2017

Hej gullisar. ♡ Det blev rätt kortfattat sist, jag hade tänkt att skriva en sammanfattning av de senaste veckorna/månaderna men det blev tydligen ändrade planer. Hmm. Jag hade faktiskt tänkt ut ett inläggsupplägg så jag kanske fortsätter på det senare idag när jag kommer hem från jobbet, med det här inlägget har jag en annan agenda. Jag hade tänkt att prata om vikt och sånt som hör till när man pratar om vikt. Om nån av er blir triggade så önskar jag att ni klickar er vidare för jag känner att jag vill kunna prata om vad som helst på min blogg, det är ju ändå lite som min dagbok fast publikt. Ni förstår säkert. <3

Det är drygt tre månader tills jag fyller 25 år och jag känner att det börjar bli ont om tid att komma igång att hitta formen igen. Hittills har jag varit väldigt slapp och mest känt att jag är så jäkla stolt över mej själv som gått från att vara deprimerad AF och spendera största delen av dagarna i sängen till att jobba mer än heltid ibland och fortfarande inte har kraschat fysiskt eller mentalt och därför har jag heller inte varit sträng när det kommer till kost och träning, det känns liksom som att jag inte ville lägga på ännu ett moment. Nu har jag jobbat i lite mer än en månad och jag känner att jag har börjat komma in i rutinerna, jag vet på ett ungefär hur varje dag ser ut (varumottagning, skyltning och frontning, när beställningar ska läggas och sånt) och jag vet hur mitt schema ser ut iallafall två veckor i förväg så jag kan planera någotlunda bra när det gäller umgänge och sådär.

Jag har mediciner jag äter dagligen som jag inte riktigt vet hur de påverkar min kropp mer än att jag ska fungera ”normalt” när det kommer till måendet, men bara det är ju så himla vagt i sej. Vad är ens normalt? Är man onormal om man mår det minsta lilla dåligt?

    Leave a Reply