Lördagkväll

02/12/2017

Ikväll är jag ute och dricker öl med en ny bekant och blir introducerad för coola personer. Jag behöver verkligen vänner som gillar att sjunga karaoke och dricka öl och uppskattar en omgång jul på Liseberg. Jag vet inte om jag bara är kass på smink eller om min hud bara är för torr, men allt känns så kakigt direkt trots setting spray och mist. Här får ni två snapchathälsningar! Jag postar mycket mer vardagsbilder där än här i bloggen, det är skönt på något sätt att dom försvinner efter tjugofyra timmar.  Nu ska jag strax gå av tåget. Hörs i morgon! 

 • Reply
  Johanna
  03/12/2017 at 12:58

  men hallå fin! och ja, sådana vänner är alltid välbehövliga. hoppas det var kul <3

  • Reply
   Daniella Chanelle
   04/12/2017 at 16:43

   Men tack, vad glad jag blir! Ja, sådana vänner är verkligen välbehövliga. Blir ju så ofta att man bara går ut och dricker annars.

Leave a Reply