Fjärde december

04/12/2017

Det är rätt stört att det redan är den fjärde december. Alla räknar ner till jul och jag räknar ner tills jag får börja träna igen och kan använda foten som en fot ska användas. Jag har promenerat runt lite nu i helgen men inte lika mycket som jag promenerar på jobbet varje dag, så det är ändå inte lika dåligt som det varit senaste veckorna, det kommer och går med belastningsgraden.

Kvällen igår spenderade jag i Sävedalen och tittade på en brittisk kriminalserie med en vän. Jag är förvånad att jag socialt orkade med att umgås med två personer den här helgen, i lördags var jag på dejt-ish och det gick bra. Eller vad man ska säga. Jag hade det jättetrevligt och jag tror att han vill ses igen också. Hoppas jag iallafall. Peppar peppar.

Jag är påväg hem nu, ska äta frukost och duscha snabbt, sminka mej och sedan ska jag åka ner till Kungsbacka vid klockan 10 och ha ett jobbmöte och sedan så ska jag försöka ta mej iväg till gymmet idag och köra överkropp med vikter, jag tänker att det är bättre än inget. Ikväll har jag mycket sömn att ta igen tror jag, känner mej väldigt låg, så jag ska nog gå och lägga mej tidigt. Jag känner mej som att jag är närmare 85 än 25 år. Kaffe och en leverpastejssmörgås och sömn är allt jag behöver just nu. <3

    Leave a Reply