Lucka 3 + 4.

04/12/2017

Lucka nummer tre innehöll en scalp detox från vad jag antar märket heter, Grow Gorgeous. På hemsidan så står det ”Utilising plant-based actives and nourishing ingredients, the unique, cooling formula combines natural Castor Oil Beads, White Willow Bark extract and Pomegranate Fruit Enzymes to gently exfoliate the scalp, providing a deep, intensive clean that eliminates clogging impurities, product build up, dry skin and dandruff to create the ideal environment for hair growth” så jag antar att det är någon sorts kräm för hårbottnen. 50ml är inte så mycket produkt men det räcker ändå ett par tvättar. Kanske så är det grymt bra, och då är det kul att man får testa olika produkter! Något sådant här hade jag nog aldrig köpt annars.

Förlåt för sämsta fotot men det var så mörkt i morse. 

Dagens lucka innehöll en kroppskräm (säger man så på svenska, eller typ bara lotion?) som ska vara extra bra för torr hud. Jag har redan mängder med öppnade lotions och body butters så denna lägger jag i lådan med produkter att använda senare, på något sätt så är lotions & body butters det roligaste att köpa men de tar slut så oerhört långsamt. I skrivande stund så tror jag att jag har fyra eller fem 200ml flaskor som står på tur. Jag antar att den här lotionen är precis som alla andra för känslig hy, det är väl alltid mer eller mindre samma saker i det ändå.

Har ni någon adventskalender i år?

Nu ska jag spendera resten av eftermiddagen med att prova alla kläder i min garderob och sortera ut mitt smink. Mycket jag hade innan passar inte nu när jag är rödhårig så då kan jag lika gärna ge bort det till någon av mina systrar. Jag kanske inte är sådär jättewowsnygg i rött men jag trivs bäst i det så det är därför jag har det.

 • Reply
  Julle
  05/12/2017 at 05:03

  Jag säger de engelska orden, men kroppskräm är väl korrekt eftersom ansiktskräm heter ansiktskräm? Jag har en kalender från Rituals och har hittills fått jättebra saker 😀

  • Reply
   Daniella Chanelle
   05/12/2017 at 21:40

   Drömkalendern! Ville köpa den men kunde inte justifiera priset haha… Kanske nästa år!

 • Reply
  Emilie
  07/12/2017 at 21:46

  Kör på Rituals men hade velat ha den du har, och den från Luméne, NYX, Essie och eh – typ alla. Jag säger nog också lotion snarare än kroppskräm. Fattar inte varför allt ska låta så jäkla mysko på svenska.

  • Reply
   Daniella Chanelle
   07/12/2017 at 21:47

   Jag hade velat ha Rithuals, Loccitanes och Body Shop, men nästa år så! 😍

Leave a Reply