Lookfantastic adventskalender tvåtusensjutton

07/12/2017

Som ni säkert har sett så har jag i en veckas tid postat små paket dagligen på bloggen och öppnat skönhetsprodukter och smink, och anledningen ser ni här ovan! I år så belönade jag mej själv med en adventskalender, det fanns något sjukt bra erbjudande på Lookfantastic för ett tag sedan där man fick 25% rabatt på hela sortimentet och sedan hade jag redan ett presentkort där, så jag klickade hem denna. Jag tjuvkikade faktiskt lite på diverse youtubevideos i år där folk unboxade just kalendrar, för att jag ville ha en där jag skulle få användning för största delen av produkterna och inte lägga relativt mycket pengar på något jag egentligen inte vet vad jag köper för att eventuellt bli besviken. Men det blev jag icke! Det bästa med den här kalendern är att jag kan spara själv förpackningen och ha till diverse småpryttlar senare eftersom den är utformad som en byrå.

Varje låda är full med små paket som alla är inslagna och numrerade. Hade jag tänkt till så hade jag även kunnat spara dessa små lådor för att göra en egen julkalender till någon av mina vänner nästa jul, men nu har jag slängt de sju första lådorna så det får vara. Hittills är jag nöjd med alla luckor/lådor jag öppnat, har ni missat de inläggen där jag skrivit om det så kan ni läsa om det här och här. Och framöver fram tills den 25e december såklart. För man får nämligen 25 luckor, för mej som har bott i UK i flera år känns det numera ovanligt att fira den 24e så jag kommer nog att fira båda två dagarna bara för att inte få så hemskt mycket hemlängtan. <3<3

Asså, kolla hur fina illustrationerna är?! Straight outta Wonderland. Så fint. Jag hade typ velat ha det rådjuret tatuerat någonstans på kroppen haha. Som ni såg på första bilden så är hela insidan täckt med bilder och utsidan går i svart, blått och silver och påminner om ett riktigt winter wonderland. Tyvärr missade jag att ta kort på utsidan då jag var tvungen att fotografera med blixt och det reflekterades, men jag tänker att ni får se den när jag gör ett inlägg om min makeup collection i helgen.

Nu ska jag sätta mej och svara på kommentarer, skriva inlägg om dag 5-7 i julkalendern och försöka fixa ihop en header. Den som jag har nu är standardmallen för att veta vart man ska koda in sin egna header, så jag har lämnat den kvar för att inte bli alldeles lost i cyberspacedjungeln. Hoppas att ni har en fin torsdag!

 • Reply
  Julle
  09/12/2017 at 10:22

  Jag har köpt en från rituals och hittills är den såååå braaa!!!

  • Reply
   Daniella Chanelle
   09/12/2017 at 10:38

   Asså flera bloggare jag följer har den och jag kommer definitivt köpa den nästa år! Var köpte du din någonstans som fraktar till Sverige?

Leave a Reply