Ps igen.

07/12/2017

Om ni som läser här hade velat lämna en kommentar med en länk till era bloggar/instagram/youtube osv så hade jag blivit jätteglad, jag har märkt att många bloggare jag har följt genom åren har slutat att publicera inlägg och jag tycker det är så mysigt att få en inblick i era liv, när ni kommer in och läser här varje dag. Lära känna ert internet-jag, liksom. Det kanske låter lite cheesy men jag föredrar att läsa bloggar till frukostkaffet istället för nyhetstidningar.

Om ni inte har en egen blogg så kan ni annars gärna få tipsa mej om era favvobloggare istället. Mina favvisar som fortfarande bloggar och inte verkar lägga ner det närmste taget är nog Chrissy, bloggdrottningen Sandra Beijer, Sara Edström, Thea som bloggar på Västerdrottningen och så Aura. Mina absoluta favoritbloggar i hela cyberspace är Bulldozer och Thinning, jag går in där varje dag och hoppas och önskar att de har börjat uppdatera igen. Såna jäkla skrivarqueens, jag önskar att jag var ens hälften så bra på att måla och förtrolla med ord som dom är.

 • Reply
  Alex
  07/12/2017 at 13:44

  🙂 min blogg finns i kommentaren!

  • Reply
   Daniella Chanelle
   07/12/2017 at 13:46

   Tack 😍

 • Reply
  Sofia Vähäjylkkä
  07/12/2017 at 19:12

  sofiavaha.se finns jag på 🙂

  • Reply
   Daniella Chanelle
   07/12/2017 at 19:19

   Ja dej känner jag igen, du brukar kommentera ibland. 😀 ska in och följa din blogg direkt.

 • Reply
  Chrissy
  07/12/2017 at 20:37

  Vad gullig du är <3 Asfint härinne i bloggen förresten! Jag tycker du ska ha frågestund nu när du gjort om! Tex är jag superintresserad av hur det går med ditt skrivande!? Minns att du gjorde Nanowrimo för något år sedan men sen har jag missat vad/om du bloggat om skrivandet sen dess!

  • Reply
   Emilie
   07/12/2017 at 21:44

   ÅÅH, Nano!

   • Daniella Chanelle
    07/12/2017 at 21:46

    Nanowrimo är bäst, har lyckats göra färdigt utkast till tre ”tonårsböcker” de senaste tre åren. Men hade aldrig vågat sända iväg dom eftersom dom baserar på mitt eget liv med ätstörning och att klara sej själv i bl.a. uk. Kanske gör kopior till mina framtida barn nån gång men annars så stannar det nog i datorn. <3

 • Reply
  Emilie
  07/12/2017 at 21:44

  Jag är skitdålig på att läsa bloggar i perioder, jag går ner mig när jag har mycket runt omkring mig. Hänger mest på instagram inser jag men sen håller jag ju hårt i mina skönhets-”kollegor” Molkan, FashionInk, LittleMissConsumer. Förr läste jag massor med bloggar klippt hela tiden :O

  • Reply
   Daniella Chanelle
   07/12/2017 at 22:10

   Jag gillar Molkans blogg också! De andra har jag nog inte hört om men ska kolla in, din och http://brownsugar.se/ var länge mina to-go-sources när det kommer till smink, men hon verkar ha ha tagit en paus. Tittar på mängder med youtube-kanaler om skönhet men det är liksom inte samma, varenda amerikansk/australiensk vloggare verkar vara sponsrad och utköpt över tänderna haha. Svenskar känns mer genuina eftersom spons osv inte är på långa vägar lika stort här.

 • Reply
  Mei
  11/12/2017 at 12:58

  Lämnar länk till min nystartade blogg <3

Leave a Reply